akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4837
EURO
34,8581
ALTIN
2.421,72
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

PARKLAR VE CADDE BOYLARINA YÜZLERCE ÇINAR AĞACI DİKİLİYOR

PARKLAR VE CADDE BOYLARINA YÜZLERCE ÇINAR AĞACI DİKİLİYOR
10.12.2020 15:12
444
A+
A-

 

Akçakoca Belediyesi, Gelecek nesillere doğayla iç içe yaşayabilecekleri bir kent bırakmak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında, kentin merkezi noktalarında yüzlerce çınar ağacı dikim çalışmaları gerçekleştiriyor.

Akçakoca Belediyesi Park ve Bahçeler birimi Osmaniye Mahallesi Atatürk caddesi üzerinden başlayarak Yalı Mahallesi Fedai Karabıyık parkına kadar olan kesimde çok sayıda çınar ağacı dikim çalışmalarını gerçekleştirdi.

Batı Karadeniz’in incisi Akçakoca son yıllarda gerçekleştirilen çalışmalarla , modern şehirleşmeye ayak uydururken, bir yandan da yeşilin içinde konforlu bir yaşam sunmak için başlattığı çalışmalara hız verdi.,

Gelecek nesillere doğayla kucaklaşan bir kent bırakmak isteyen Akçakoca Belediyesi, her yıl yeşil alan miktarını arttırırken, bir yanda da ilçe sakinlerine konforlu sosyal donatı alanlarının da kapılarını açıyor.

Akçakoca her gün daha da güzelleşiyor”

İlçeyi güzelleştirmek yeşil oranını daha da artırmak için Başkan Okan Yanmaz’ın göreve geldiği 2019 yılından itibaren gece gündüz yoğun mesai harcayan Akçakoca Belediyesi Park ve Bahçeler birimi ekipleri bir çok yeni parklar kazandırırken , birçok parkın tadilatını gerçekleştirdi.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, yeşil alanların önemine dikkat çekerek çalışmalar ile ilgili olarak , ” Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras, yeşil alanlarımızdır. Biz de Akçakoca genelinde çevre düzenleme çalışmalarına ağırlık veriyor, ilçemize park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Ağaç dikim çalışmalarının takibini yapan Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, Atatürk caddesindeki dikim çalışmalarını yerinde inceleyerek Park ve Bahçeler birim amiri Şenol Yılmaz’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yazgan dikilen fidanların önemli bir bölümünün bölgeden söküldüğünü belirterek dikim alanları ve bölgeleri çoğaltacaklarını vurguladı.







ETİKETLER: