akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4686
EURO
34,7867
ALTIN
2.439,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C

CHP AKÇAKOCA’DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÇOK ANLAMLI ARMAĞAN

CHP AKÇAKOCA’DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE   ÇOK ANLAMLI ARMAĞAN
06.11.2020 15:47
453
A+
A-

 

Cumhuriyet halk partisi Akçakoca ilçe başkanlığı eğitim ve öğretim alanında katıldıkları yarışmalarda başarılı dereceler elde ederek Akçakoca adını başarıyla temsil eden ve çok önemli dereceler elde eden öğrencilere anlamlı armağanlar takdim etti.

Kadın Kolları Başkan ve Yöneticileri ile ana kademe yönetim kurulundan üyelerle TEKNOFEST te çok önemli bir başarı elde eden Dereköy’lü  gençler ile EBA uzaktan eğitim programında  Düzce  ilk ve orta okullarda 1.ci olan  Ergin kardeşlere Bayrak, Nutuk ve takdir plaketi verdiler.

Dereköy’ün TEKNOFEST’te başarı gösteren Üniversiteli gençlerini köylerine giderek, EBA uzaktan eğitim programı sonunda aldığı puan ile il birincisi olan Atatürk Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Nisan Sevim Ergin  ile kardeşi ilkokullar arasında birinci olan  Gönül Yavuz İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Hüseyin Ergin’i evlerinde kutlayan ve ödüller veren Başkan CHP İlçe Başkanı Abanoz gençleri tebrik ederek

“Öncelikle sizleri tebrik ailelerinize de sizin gibi zeki ve başarılı çocuklar yetiştirdikleri için teşekkür etmek istiyorum .

Atatürk , manevi mirasının bilim ve akıl olduğunu söylemiştir. Sizler Ata’nın bu mirasını kendinize düstur edinmiş ilmin ışığında hayallerinizin peşinden koşup teknoloji çağının da getirisi olarak yeni icatlar peşinde göğsümüzü kabarttınız. Bizler de bunu duyduk ve takdir edilmeli bu gençler diyerek ziyaretinize geldik.

Malumunuz “marifet iltifata” tabidir.

Sizlere anlamlı olduğunu düşündüğümüz bazı hediyeler getirdik

Nutuk kitabı getirdik ki;

Bu toprakların nasıl bize vatan olduğunu birinci ağızdan okuyup anlayın…

Bayrak getirdik ki;

Bu vatanın kıymetini bilip kendi bayrağınızın altında ilme hizmet edin ve kendi yurdunuzu kalkındırın isteriz.

Bu NUTUK kitabının sonunda Atatürk kurduğu vatanı gençlere emanet ettiğini söyler. Yükünüz ağır…

Fakat, yine Gençliğe Hitabenin sonunda da muhtaç olduğunuz kudretin damarlarınızdaki asil kanda mevcut olduğunu söyler ki; memleketin küçük bir ilçesinin küçük bir köyündeki 7 genç dünyanın en büyük havacılık uzay ve teknoloji festivalinde dereceye girebiliyorsa bu sözün gerçekliğine itibar etmek gerekir diye düşünüyorum.

Sizlere güvenimiz tamdır.

Tüm yaşantınız boyunca başarılarınızın katlanarak devam etmesini dileriz.” Dedi

Abanoz gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili olarak ise  “ Akçakoca Bu gün CHP İlçe Başkanlığı olarak kadın kolları ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Dereköy ‘de “TEKNOFEST” de başarılı olan üniversite öğrencilerine, aynı zamanda il genelinde EBA dan dereceye giren iki kardeşe başarılarından ötürü takdir plaketi , bayrak ve NUTUK takdim ettik. Göğsümüzü kabartan bu gençlere eğitim hayatları boyunca, imkanlarımız ve olanaklarımız dahilinde yanlarında olacağımızı söyledik. Güzel günün ardından güzel dileklerle ayrıldık.” açıklamasında bulundu.







ETİKETLER: