akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BELEDİYE BAŞKANI OKAN YANMAZ MEVLİD KANDİLİ NEDENİYLE KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI

BELEDİYE BAŞKANI OKAN YANMAZ  MEVLİD KANDİLİ NEDENİYLE KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI
28.10.2020 15:25
411
A+
A-

 

 

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Mevlid Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yanmaz mesajında şu sözlere yer verdi “ İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutlayacağımız Mevlid Kandili özel günlerin başında yer almaktadır.  İnsanlığın ufkuna aydınlık bir devir açan Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (SAV) kutlu doğumunun yıl dönümünü bir kez daha kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hz. Peygamberimiz (S.A.V) bütün insanlık için bir yol gösterici, ilahi bir nur, sönmeyen bir kandildir. Onun doğumu, insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biridir.

İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı, manevi bir ortamı tebliğ eden sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V.), gerek hayat tarzı, gerekse söz ve düşünceleriyle insanlığın yolunu aydınlatmıştır.

 

Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. Bu nedenle, toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan böyle eşsiz fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlid Kandili’nin insanlığa sevgi, kardeşlik, barış ve huzur getirmesini diliyor, başta Akçakocalı hemşehrilerim olmak üzere Milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini kutluyorum” diye belirtti.

 

 







ETİKETLER: