akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3774
EURO
34,7829
ALTIN
2.395,99
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

AKÇAKOCA’LI ŞAMPİYON BİSİKLETÇİ BAŞKAN YANMAZ’I ZİYARET ETTİ

AKÇAKOCA’LI ŞAMPİYON BİSİKLETÇİ BAŞKAN YANMAZ’I ZİYARET ETTİ
30.09.2020 10:29
421
A+
A-

 

Downhill (Tepe İniş Sporu) sporcusu Emirhan Eroğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye’de düzenlenen Downhill Bisiklet uluslararası yarışmalarda birçok madalya alan Akçakocalı sporcu Emirhan Eroğlu, Akçakoca’nın dağlık ve yüksek kesimlerde, ayrıca merdivenler üzerinde antrenman yaparak formunu koruyor. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile bir araya gelen Emirhan Eroğlu, son olarak Erciyes Dağı’nda gerçekleştirilen yarışlarda Türkiye Şampiyonu olduğunu belirterek Türkiye’yi yurt dışında temsil etmek istediğini ve bu sporun Düzce ve Akçakoca’da da yapılmasının faydalı olacağını dile getirdi.

 

Her zaman spora ve sporcuya destek verdiğini ifade eden Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, “Eroğlu’nun başarıları Düzce ve Akçakocalılara gurur vermektedir. Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin spor yapmaları beni mutlu ediyor. Emirhan Eroğlu kardeşimize nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Yanmaz ile hatıra fotoğrafı çektiren Eroğlu, Belediye Binası önünde bisikleti ile mini show yaptı.







ETİKETLER: