akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

AKÇAKOCA KIZILAY TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI ŞUBESİ OLDU

AKÇAKOCA KIZILAY TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI ŞUBESİ OLDU
24.09.2020 13:12
712
A+
A-

 

 

Türk Kızılayı Akçakoca Şubesi  yaptığı çalışmalar ve düzenlediği yardım kampanyaları kapsamında ülke genelindeki tüm şubeleri geride bırakarak Değerlendirme listesinde ilk sırayı aldı.

Türk Kızılayı Akçakoca şubesi başkanı Özkan Öztürk, çalışkanlığının ve gecesini gündüzüne katarak Akçakoca halkının hizmetine koşturmasının ödülünü Türkiye birincisi olarak alırken, genç başkanın bu başarısı dünyanın en kitlesel yardım kuruluşu olan Kızılay camiasında Akçakoca adını altın harflerle yazdırdı.

 

Genç ve çalışkan başkan Özkan Öztürk, kendisi gibi genç arkadaşlarından oluşan şube yönetimi ve bunun yanı sıra çok sayıda kadın ve erkek üyeden oluşan gönüllü çalışma gruplarıyla ihtiyaçlı vatandaşların her an yanında olurken, bu çalışmalarını takdir eden vatandaşlarımızın yaptıkları kurban bağışlarında Akçakoca’yı Türkiyenin en çok bağış alan ilçesi haline getirdi. 

Kızılay Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk, göreve geldiği ilk yıl olan 2018 senesi içinde 37 adet kurban vekaleti aldı. Çalışkanlığı ve samimiyetiyle bu sayıyı 2019 yılında 57 adet vekalete çıkartan Öztürk, 2020 yılında çıtayı daha da yükselttti ve aldığı 72 adet kurban vekaletiyle Türkiye rekoru kırdı.

Kızılay’ın yayınladığı istatistiki verilere göre, Türk Kzılayı Akçakoca Şubesi, aldığı kurban vekalet sayısı açısından ilçeler bazında Türkiye 3’üncüsü oldu. Ayrıca, nüfusa oranla alınan kurban vekaletleri sıralamasında ise Türkiye 1’incisi oldu.







ETİKETLER: