akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4239
EURO
34,8266
ALTIN
2.402,18
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

HIZLA ARTAN VAKALARIN TEK VE EN ETKİN ÖNLEMİ MASKE VE SOSYAL MESAFE DENETİMLERİ SÜRÜYOR

HIZLA ARTAN VAKALARIN TEK VE EN ETKİN ÖNLEMİ  MASKE VE SOSYAL MESAFE DENETİMLERİ SÜRÜYOR
18.09.2020 11:01
373
A+
A-

 

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen korona virüsü tedbirleri konulu ek genelge doğrultusunda Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk’ün başkanlığında , ilçe genelinde ”SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” parolası ile maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı.

“Koronavirüs Denetimleri” genelgesi kapsamında planlı olarak yapılan denetimlerde , Belediye Başkan Yard. Şenol Yazgan, Emniyet Müdürü V. Levent Kürşad Aykaç, İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk , İlçe STK Temsilcileri Ve İlçe Kurum Müdürleri Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk’e eşlik ettiler.

Kaymakam Öztürk ve beraberindekiler ilçe genelinde ,iş yerleri, marketler, fırınlar, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde maske kullanımı ve sosyal mesafeye uyum denetimi esnasında gerek iş yeri sahipleri gerek çalışanlar ve gerekse alışveriş yapanlar arasında kurallara uymayanları ikaz ederek konunun önem ve ciddiyetini açıkladılar. Herhangi bir cezai işlemin yapılmadığı denetimlerde sadece uyarıda bulunuldu ve cezai müeyyidelerin uygulanacağı hatırlatıldı.

 







ETİKETLER: