akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3216
EURO
34,6744
ALTIN
2.409,17
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

MARKETLERİN GÜNDÜZ ÇÖP DÖKÜMÜ YASAKLANSIN

MARKETLERİN GÜNDÜZ ÇÖP DÖKÜMÜ YASAKLANSIN
18.07.2020 16:10
401
A+
A-

 

Akçakoca’da Faaliyet Gösteren Zincir Marketlerin Mini Şubelerinin Sorumsuzca Döktüğü Çöpler Çirkin Görüntüler oluşturuyor.

Gün içerisinde hiçbir özen göstermeden marketlerin attığı çoğunluğu ambalaj atıklarının oluşturduğu çöp dağları  Vatandaşların ve misafirlerin yoğun tepkisine neden oluyor.

Her gün binlerce kişinin alışveriş yaptığı ticari kayıtlarını başka merkezlerde olan market şubelerinin konuşlandığı yerler itibari ile trafiği sıkıntıya sokmaları yetmiyormuş gibi saatli saatsiz mal getiren kamyonlarının yarattığı olumsuzluklara ilave olarak günün hemen her saatinde çöp konteynerlerinin dolu olmasına dahi aldırış etmeden dağ gibi atıkları  caddeye taşacak şekilde ,hatta yayayoluna  dahi dökmelerine son verilmeli.

Bu sorumsuz davranışların ve yarattıkları görüntü kirliliğinin cezalandırılması ve atıklarını gün içerisinde biriktirip gece yarısına yakın dışarı çıkarmaları ile  sorunun çözümlenmesi,  Akçakoca imajının zedelenmesi önlenmelidir. Yaz nüfusu 4 beş kat artan Akçakoca da belediye tüm imkanları ile kenti temiz tutmaya çalışırken  marketlerin  sorumluluk duyması  işi daha da zorlaştırmaması gerekirken tam aksi tutumları cezasız kalmamalı.

WhatShap İhbar hattımıza gelen  bir çok fotoğrafın içinden seçtiğimiz ,Akçakoca halkını, turizm kentinin  imajını düşünmeden sorumsuzca bu davranışı gösteren mini, midi , mega marketler bu kez isim zikretmeden haber yaptık. Bundan böyle logolu fotolarınızla teşhir edileceğinizi biliniz.







ETİKETLER: