akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

S PLAKA SAHİPLERİNE ÖNEMLİ DUYURU

S PLAKA SAHİPLERİNE ÖNEMLİ DUYURU
15.07.2020 08:40
911
A+
A-

 

 

Düzce Belediyesi S Plaka sahipleri ve servis işletmeciliği yapanlara ilişkin önemli bir duyuru yayımladı. Duyuruda eksik evrakların en geç 20.07.2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar tamamlanması gerektiği belirtildi.

Akçakoca ölçeğinde hizmet veren ancak pandemi nedeniyle 4 aydır servis çekmeyen yaklaşık iki ay daha çekemeyecek olan S plaka sahiplerinin mağduriyeti dikkate alınmadığı

Düzce Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğünden ,  S plaka sahiplerinin eksik evraklarını tamamlaması konusunda yaptığı önemli da Emniyet Müdürlüğü’nden 20.07.2020 tarihine kadar ek süre verildiği belirtilerek; “(S) Plaka sahiplerine güzergâh belgelerinin alınması ve eksik evrakların giderilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 06.07.2020 tarihine kadar ek süre verilmişti. Ancak Dünya çapında meydana gelen (kovid-19) salgını nedeniyle, Ülkemizde ve İlimizde Korona virüsüne yönelik alınan tedbirler kapsamında, S Plaka sahiplerine verilen sürenin, 20.07.2020 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.

Verilen bu ek süre zarfında (S) Plaka Dağıtım Şartnamesinin 10. ve 11. maddeleri ile Servis Araçları Çalışma Yönetmeliği’nin 12. maddesi (e) bendi çerçevesinde (S) Plaka sahiplerinin, Taşıt Çalışma Ruhsatı ve Güzergâh İzin Belgelerini, herhangi bir mağduriyet yaşamamak adına yukarıda belirtilen tarihe kadar tamamlamaları gerekmektedir.” Denilmektedir.

AKÇAKOCA ESNAFI MAĞDUR

Pandemi nedeniyle okulların tatil edildiği mart ayından buyana servis çekmeyen okullar açılacağı tarihe kadar “ki en az iki ay” servis çekemeyecek ve bu nedenle yıllık anlaşma yapmış olmalarına karşın taşıma yapmadıkları için hakkedişleri kesilen bu nedenle de büyük bir ekonomik sıkıntı içinde olan Akçakoca S plaka esnafı zaten mağdur olduklarına dikkat çekerek , yeni evrak düzenleme kapsamında bir kez daha yapacağı masraf ile ilgili bir kolaylık sağlanmasını , Yoğun iş yeri potansiyeli nedeniyle servis hizmeti durmayan Düzce S plaka uygulamasından ayrı tutulmalarını talep etmekteler.







ETİKETLER: