akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

YÖNETİM KURULU BAŞKANI BAYRAKTAR, FİSKOBİRLİK’E MÜFETTİŞ İSTEDİ!.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI BAYRAKTAR, FİSKOBİRLİK’E MÜFETTİŞ İSTEDİ!.
26.06.2020 14:40
760
A+
A-

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, kurumu AKP’ye talan ettirdiği iddialarına ilişkin, “Hesap veremeyeceğimiz bir adım atmadık kimseden korkumuz yok. İsterse ilgili bakanlık müfettiş yollasın denetime tabii tutulalım” dedi.

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, hakkındaki iddialara cevap verdi. “ AKP FİSKOBİRLİĞE el koydu. Talan ediliyor” iddialarına cevap veren Bayraktar, “Bizim korkacak bir durumumuz yok Bakanlık bizi denetlemeye gelsin” dedi.
Bayraktar, “Ben 2007 yılında kurumun başına geldim. O dönem çok şikayetler geliyordu. Hatta kuruma müfettiş geldiğinde tüm personel tedirgin oluyordu. Çok sıkıntılar yaşadık. Geçmişteki birçok sorun biz yaratmışız gibi algılatılmaya çalışıldı. Ben ise yöneticilerime müfettişlere özel muamele yapanın işine son vereceğimi söyledim. Ben yaptığım işe güveniyorum. Boşuna kurumun başında 12 yıldır görev almıyorum. Ortada talan edilme gibi bir durum yok. Ayrıca veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız da yok. Bizden dert yananlar ilgili bakanlığa fiili şikayette bulunsunlar ve tekrar müfettiş yollansın. Hatta her ay gelsin ki biz kendimizi kontrol edelim. Hiç sorun olmaz bizim için.” dedi.

SİYASET GÖZETİLMEZ

Kurumda siyasi parti gözetmediğini de vurgulayan Bayraktar, “Evet AK Partili olduğumu inkar etmedim. Ama ticari anlayışımda parti gütmüyorum. Şu an ki yönetimde İyi parti, MHP, CHP hepsi var. Burası milletin kurumu kim değer katıyorsa o görev alır. Hangi partiden olduğunun bir önemi yok. Ayrıca beni bilen bilir hiçbir zaman AK Parti’nin fındık politikasında yaptığı yanlışları gözardı etmedim. Ve sesimi yükseltmekten de çekinmedim. Bizim için önemli olan üretici ve kurumun geleceğidir.” dedi.