akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5389
EURO
34,9451
ALTIN
2.458,92
BIST
9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

HAKİKİ ROMA DONDURMASININ AKÇAKOCA’DA Kİ LEZZET DURAĞI “KÖŞEM” ÇINAR CADDESİNDE

HAKİKİ ROMA DONDURMASININ  AKÇAKOCA’DA Kİ   LEZZET DURAĞI “KÖŞEM” ÇINAR CADDESİNDE
22.06.2020 11:01
1.104
A+
A-

 

Dört Mevsim tüketilen özellikle yaz aylarının vazgeçilemez lezzeti her geçen gün yeni marka ve isimlerde üretilen dondurma’yı 1963 yılından bu yana tescilli marka Hakiki Roma Dondurmasını Akçakoca’da üreten Köşem  değişmez kalitesi ve özel lezzetini bozmadan yenilikleriyle hizmetini Çınar Caddesindeki geniş ve ferah mekanında sürdürüyor.

 

1963 yılında Cumhuriyet Meydanı’nda açtıkları ilk Dükkanla Roma Dondurmasını Akçakoca’ya taşıyan Kahyalar ailesi o yıllardan  bu güne sektörde aralıksız 57 yıl babadan oğula nesilden nesile dondurmacılığı sürdürmüş.

Bugün Çınar caddesinde KÖŞEM PİZZA isimli aile iletmesinde lezzet ve kaliteden ödün vermeden faaliyetini sürdüren Selman Kahyalar  hizmet ve üretimleri ile yaptığı bilgilendirmede  , 1963 yılında Cumhuriyet  Meydanı’nda başlayan Baba mesleği dondurma sektöründeki hizmeti  bugün Çınar caddesinde devam ettirmekte olduğunu belirterek ; “ Dondurmanın  ana maddesi sahlep sütü ve  şekerden oluşmaktadır. Her markada bu değişmez. Ancak  bu ana maddelere ustalık katıldığında esas olan eşsiz bir lezzet ortaya çıkmaktadır. Bu bir mesleki yetenek bilgi ve tecrübedir. Dondurma üretiminde kesinlikle aroma ,ya da katkı maddesi kullanılmamalıdır.  Her şey doğal ve taze meyvelerden oluşmalıdır. Biz yıllardır bu ilkemizden asla vazgeçmedik. Zira ürünün en yoğun kullanıcıları çocuklardır.  Referansımız yarım asrı  geçen tecrübedir.” Dedi.

Geniş ferah ve rahat dekorize edilmiş mekanlarında  hizmet verme yanısıra,  ev ve işyerlerine hızlı servis yaptıklarına dikkat çeken  Kahyalar açıklamasını “  Geçen zaman içinde mesleki tecrübelerimiz ışığı altında çeşitlerimizi çoğaltarak  24 lezzete ulaştırdık. Ayrıca çok beğenilen  iki yöresel tadımız fındık ve cennet hurması dondurması çok tutuldu.Yöresel dondurmamız fındık,  cennet hurması ,çilek ,ahududu  ve böğürtlen ürünlerimizi   ve spesiyelimiz olan mango kaymak vişne ve yeşil elmayı kesinlikle tatmanınızı öneririz  ” Diyerek tamamladı.

Rezervasyon ve Sipariş için; ( 0 380 611 44 03)







ETİKETLER: