akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5559
EURO
34,9352
ALTIN
2.442,90
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ATSO BAŞKANI PAZVANT , RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

ATSO BAŞKANI PAZVANT , RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI
23.05.2020 18:08
378
A+
A-

Akçakoca Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı M. Nazım Pazvant Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu adına Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Pazvant mesajında, “ Bir yaşam kültürü olan; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bıraktık. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramına ulaşmanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz.

Korona virüs gölgesinde yaşadığımız Ramazan ayı sonunda ulaştığımız Bayramı ne yazık ki ulus olarak evlerimizde kutlayacak sevdiklerimizle birlikte olamayacak büyüklerimizin elini öpüp kaybettiklerimizin mezarlarını ziyaret edemeyeceğiz.

Oysaki bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir.

Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul ve kimsesiz olanlara bir şekilde ulaşarak maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, islam âlemine, ülkemize ve ilçemize; huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor Ramazan Bayramınızı yürekten kutluyoruz “ifadelerine yer verdi.

 







ETİKETLER: