akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C

KÖY YOLLARININ BİR AN ÖNCE HİZMETE GİRMESİ İÇİN YOĞUN ÇABA GÖSTERİYORLAR

KÖY YOLLARININ BİR AN ÖNCE HİZMETE GİRMESİ İÇİN YOĞUN ÇABA GÖSTERİYORLAR
12.05.2020 10:30
509
A+
A-

 

Akçakoca Köy Yollarında  süren yoğun alt yapı asfalt ve heyelan onarım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiği açıklandı.

Saha çalışmalarını yakından takip eden ve olası sorunları derhal ilgili makamlara ileterek çözümünü sağlayan İGM Üyeleri Mustafa Ezer ve Sinan Cumur çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için oluşturulan ekiplerin bir çok noktada hummalı bir faaliyet yürüttüğünü belirttiler.

 

İl Genel Sekreteri M. Hayri Şen ile birlikte sahadaki çalışmaları inceleyen Ak Parti İGM Üyeleri  Mustafa Ezer ve Sinan Cumur yaptıkları bilgilendirmede  aynı anda üç dört farklı noktada çalışmaların sürdüğünü belirterek “ Şu anda Uğurlu- Hasançavuş- Karaburun yolu  gurubunda iki ekip asfalt altı ve yol zemin iyileştirmesi ve genişletilmesi çalışması yaparken , Yenice- Esmahanım arası açılan ve sel nedeniyle büyük heyelanların yaşandığı yolda  heyelan çalışması yapılmaktadır. Yenice taş ocağı ve Düzce merkezden heyelan dolgusu için büyük hacimli  taş kaya nakli yanı sıra asfalt altı için özel idarenin taş ocağından Esmahanım ve Uğurlu köylerine  malzeme stoklama çalışması sürmektedir “açıklamasında bulundular.

Uğurlu köyünün daha önce yapılan ancak selde tahrip olan kanalizasyon projesinin  asfalt altında kalacak bölgesinin  yapımından sonra v asfaltlama çalışmalarına başlanılacağını vurgulayan Ezer ve Cumur “  Yaklaşık 70 noktada yollarımızda irili ufaklı heyelan oluşmuştur. Bunların bir çoğuna müdahale edilmiş olup diğerlerinde çalışmalar sürerken yeni asfalt yapılacak Esmahanım Yenice ve Uğurlu Hasançavuş köyleri arasında ki büyük heyelanlar devasa kayalarla doldurulmaktadır. Ayrıca Küpler- Kırkharman Kurukavak  bölgesi Çilimli bağlantı yolu başta olmak üzere asfalt yapılması planlanan tüm yollar tamamlanacaktır” dediler.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterinin de çalışmalarını yakından takip ettiğini ve sık aralıklarla bölgede incelemelerde bulunduğunu belirten Ezer ve Cumur; “Sayın Valimiz önceliğin afet bölgesi olduğunu ve buradaki çalışmalar tamamlanmadan ekiplerin Akçakoca’dan ayrılmayacağını söylediler. Hava şartlarına bağlı olarak  çalışmaları en kısa sürede tamamlanması sağlanarak  yolları vatandaşımızın hizmetine açacağız” dediler.







ETİKETLER: