akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

AKÇAKOCA KÖY YOLLARINDA 4 KOLDAN HUMMALI ÇALIŞMA

Akçakoca’nın yapımı beklenen bir çok köy yolunda 4 ayrı noktada 4 ayrı bir ekiple başlatılan çalışmalar yoğun tempoda sürüyor.

AKÇAKOCA KÖY YOLLARINDA 4 KOLDAN HUMMALI ÇALIŞMA
03.05.2020 10:35
665
A+
A-

 

Akçakoca’nın yapımı bekleyen bir çok köy yolunda  4 ayrı noktada 4 ayrı bir ekiple başlatılan çalışmalar yoğun tempoda sürüyor.

Şu anda çalışmaların devam ettiği Uğurlu -Esmahanım Esmahanım -Dilaver, Uğurlu- Hasançavuş, Hasançavuş Karaburun arasındaki çalışmaları ile ilgili olarak  İl Genel Meclisi MHP Akçakoca Üyesi Ergin Özensel bu yıl içerisinde Akçakoca’da 50 kilometre sıcak asfalt  köy yolu yapılacağını söyledi.

Düzce İl Özel İdaresi ve Akçakoca kaymakamlığının yürüttüğü yol çalışmalarının çok yoğun bir tempoda sürdüğünü belirten İGM Üyesi Özensel gazetemize yaptığı bilgilendirmeden “ Sayın Valimiz , tüm ekipleri Akçakoca’ya yönlendirmiş olup Akçakoca yolları tamamlanmadan başka bir bölgeye  gidilmeyecek diye kesin talimatı var. Şu anda 4 ayrı bölgede 4 ayrı ekip çalışması sürüyor. Esamhanım Dilaver arası asfalt dökülürken ,sel sonrası açılan ve sırt yolu olarak adlandırılan  Esmahanım- Uğurlu ve Uğurlu Karaburun arası alt yapısı tamamlanmak üzere olup kısa süre sonra asfalt kaplaması yapılacaktır.” Dedi.

Daha sonra 2019 yılından sarkan KÖYDES’in yapacağı Altunçay -Subaşı, Göktepe- Koçar arası olmak üzere Hasançavuş- Nazımbey, Kırkharman Kurukavak- Küpler,Kurukavak – Karatavuk ve Hemşin-Yenice , Hemşin- Uğurlu yolu asfalt işinin yapılacağını belirten Özensel “  2020 Yılı İçerisinde İl Özel İdaresi ve Akçakoca Kaymakamlığı yeni 47.5 kilometre asfalt yol yapımını gerçekleştirecek. Bunun yanısıra  bir çok noktada heyelan nedeniyle oluşan çökmeler ve olası heyelan bölgelerinde Gümüşova’dan getirilen büyük hacimli taşlarla dolgu ve güçlendirme çalışmaları sürüyor.” Dedi.

İnceleme yaptığı 4 bölgede çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğünü belirten Özensel “ Çalışmaların bitmeden Akçakoca’dan ekiplerin ayrılmaması talimatını veren Sayın Valimiz Zülkif Dağlı başta olmak üzere İl Özel İdaresi genel sekreteri Hayri Şen, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve görevlendirdiği ekibine ve İGM Üyeleri Mustafa Ezer İle Sinan Cumur’a ayrıca  korona virüs salgını günlerinde sahada özveri ile çalışan  ekiplere teşekkür ediyorum” dedi ve sözlerini Akçakoca’ya “Rehavete kapılmayalım ,  Evde Kalalım “mesajını vererek tamamladı.







ETİKETLER: