akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN YANMAZ, CUMHURİYET MEYDANINA YENİ DÜZENLEME İÇİN KAZMAYI VURDU

BAŞKAN YANMAZ, CUMHURİYET MEYDANINA YENİ DÜZENLEME İÇİN KAZMAYI VURDU
25.04.2020 08:46
521
A+
A-

 

Akçakoca Cumhuriyet meydanı yeniden yapım çalışması için start veren Başkan Yanmaz projenin kısa sürede tamamlanması için tüm ekipleri seferber etti.

Akçakoca Belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülecek çalışmaların bir ay içinde tamamlanması hedefleniyor.

 

Yenilenen meydanın göbeğinde büyük bir Atatürk heykeli ve kaide düzenlemesi, Işıklandırma çiçek tarkları ve mini ağaçların yer alacağı projede zemin küp taşlarla motifli bir sistemle kaplanacak.

Akçakoca’ya yakışır bir meydan düzenlemesi yapım çalışmalarını başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Okan Yanmaz şehrin merkezindeki meydana 20 yıldır el sürülmemiş olmasına dikkat çekerek; “Biliyorsunuz ki 20 yıldır meydanımızın görünümü bu. Şehir merkezinin önemli olduğunu düşündüğünüz için çalışmaları başladık. Arkada görmüş olduğunuz gibi tabelada süremiz gözüküyor. Bundan sonra bu süreyi hep göreceksiniz. Planlı ve kendi ekiplerimizle çalışma yapıyoruz . Çalışanlarımız işlerini tanınan süre zarfında bitiriyorlar. Biz buraya 30 gün süre verdik şu anda 27’inci gündeyiz. İnşallah bayramdan önce buralara bitirip halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Akçakoca halkına da koronavirüs ile ilgili uyarılarda bulunan Yanmaz, “Sosyal mesafeyi her zaman koruyalım . Maskelerimiz takalım. Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayalım. Yaşlı ve çocuklarımızın evden çıkışlarını engellemeye devam edelim. Sürecin gittikçe kısalacağını görüyoruz. İnşallah Akçakoca ve Türkiye bu virüs belasından tez zamanda kurtulur. Herkese Ramazanda orucunu sağlık ve sıhhatle tutmasını temenni ediyorum.” Dedi.







ETİKETLER: