akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4644
EURO
34,8405
ALTIN
2.446,22
BIST
9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

HAKAN ÖZTAŞ 23 ÇOCUK BAYRAMI nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

HAKAN ÖZTAŞ   23 ÇOCUK BAYRAMI nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı
23.04.2020 07:32
363
A+
A-

Akçakoca Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı ABİTAŞ müdürü Hakan Öztaş TBMM nin açılışının 100. yılı ve ulusal egemenlik Bayramını yayımladığı bir mesajla kutladı.

Öztaş mesajında ; “23 Nisan 1920 tarihi, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını, tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir.

100 yıl önce en zorlu günlerini kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde aşan milletimiz, bu gücünü günden güne daha da artırarak ülkemizi daha güzel bir geleceğe taşımaktadır.

Her yıl coşku ve heyecanla okullarımızda ve sınıflarımızda kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yıl evlerimizde kutlarken, bundan 100 yıl önce atılan bir adımla kurulan Meclisin taşıdığı umutlarla kutlamalı ve yaşamalıyız.  Ellerimizde yine bayraklar, dilimizde bayram şarkıları, şiirler ve kalbimizde vatan aşkıyla dolup taşmalıyız.

Bugünümüz, yarınımız, en güzel hayallerle büyüyecek çocuklarımız; Yüzyıllarca yaşayacak bir devletin en büyük teminatı, milletinden aldığı gücün göstergesi Meclisimizin açılışının bayram olarak bize armağan edilmesindeki sebebi iyi kavramalıyız. Buradan alacağınız ilham ve güçle daha güzel ve mutlu günlere kavuşacağız.

Bu duygularla 23 Nisan 1920’de milletinin geleceği için iradesini ortaya koyan Gazi Meclisimizin 100. kuruluş yıl dönümünü ve çocuklarımızın bayramını kutluyor; kuruluşundan bugüne kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, Kurtuluş Savaşımıza ve güzel ülkemizin inşa edilmesine emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş bütün şehit, gazi ve geçmiş büyüklerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi.

 

 







ETİKETLER: