akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN YANMAZ STARTI VERDİ .. AKÇAKOCA BAŞTAN SONA İLAÇLI SUYLA YIKANIYOR

BAŞKAN YANMAZ STARTI VERDİ .. AKÇAKOCA BAŞTAN SONA İLAÇLI SUYLA YIKANIYOR
09.04.2020 09:46
396
A+
A-

Koronavirüs salgınının yayılmasına karşı ciddi önlemler alan ve çalışmalarda bulunan Akçakoca  Belediyesi, bu  kapsamda şehrin tamamında büyük bir dezenfektasyon harekatı başlattı.

Salgının başladığı ve ülke olarak tedbirlerin alınmaya başlandığı andan itibaren aldığı önlemler kapsamında bu konuda kentin ana arterlerini ilaçlı suyla yıkayarak  dezenfektasyon çalışması başlatan Akçakoca Belediyesi bu uygulamayı  tüm olanaklarını seferber ederek  kentin tamamına yaydı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz kent genelini kapsayan temizlik harekatına başlamadan önce Korona ile mücadele kapsamında dün Cumhuriyet meydanı ve Çuhalıda kurulumu tamamlanan Dezenfektasyon tünellerini hizmete açtı.

Ardından hortumu eline alarak  ekiplerle birlikte Cumhuriyet meydanında ilk ilaçlı suyu Basan Yanmaz  start verdiği dezenfektasyon çalışmasına katılan 4 itfaiye aracı ve tüm personel ile  bir süre yıkama etkinliğinde bulundu.

Tüm ekiplerin aynı anda seferber olduğu dezenfeksiyon çalışmasında bizzat yer alarak nezaret etmesi  ve  özverili çabası ile vatandaşlar tarafından övgü dolu sözlerle karşılanan ve alkışlanan Başkan Yanmaz konu ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede;

“İçinden geçilen bu zor dönemde Belediye olarak ellerinden gelen gayretin azamisini verdiklerini belirterek; “ Sürecin başından itibaren üstün gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir koordinasyonla nerede ne zaman ne yapılması konusunu planlayarak hareket ediyoruz. Bu çalışmalarımız şartların gerektirdiği duruma göre sürecektir. Ülkemizin tamamında yaşanan bu zor süreçte Akçakoca Belediyesi olarak büyük özveri içinde çalışan tüm personelime teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yanmaz ayrıca, korona salgınına karşı milli bir hassasiyetle çalıştıklarını, bu günleri en az kayıpla geçirmeyi arzu ettiklerini söylerken, vatandaşlarımıza da bir çağrıda bulunarak mutlaka evde kalınması gerektiğinin altını çizdi.

 







ETİKETLER: