akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

KUM TEMİZLEME MAKİNESİ VALİ DAĞLI’NIN KATILDIĞI BİR TÖRENLE BAŞKAN YANMAZ TARIFINDAN TESLİM ALINDI

KUM TEMİZLEME MAKİNESİ VALİ DAĞLI’NIN KATILDIĞI BİR TÖRENLE BAŞKAN YANMAZ TARIFINDAN TESLİM ALINDI
09.03.2020 17:09
581
A+
A-

 

Düzce Valiliği İl özel İdaresi tarafından Akçakoca Belediyesine hibe edilen kum temizleme makinesi , yapılan devir teslim töreninin ardından Akçakoca Belediyesine verildi.

 

14.00’te Çuhalı Osman Güven Parkında gerçekleştirilen teslim törenine Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Belediye başkan yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz, İGM başkanı Çiğdem Günal, Ak Parti Akçakoca ilçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, İGM üyeleri Mustafa Ezer, Sinan Cumur, Ergin Özensel ATSO Başkanı Mehmet Pazvant ve İGM Genel sekreteri ile çok sayıda il ve ilçe bürokratı katıldı.

 

Mine Alpan’ın sunumunu yaptığı teslim töreni saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Kum temizleme makinesinin taesliminin Akçakoca turizmini hakettiği noktaya getirmek için yapılan çalışmaların önemli bir parçası olduğunu vurguladığı konuşmasında “ Sayın Bakanımızın destekleri ve sayın valimizin sürekli takibi ile 35 km sahili olan Akçakocamız için çok gerekli temizleme aracımız bugün bize teslim edildi.Çok mutluyuz. Akçakoca’ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.

 

Yanmaz’dan sonra kürsüye davet edilen Konuşmasında kum temizleme aracının Akçakoca için vazgeçilmez önemde olduğunu ifade eden Düzce Valisi Zülkif Dağlı; “ Bir milyon 400 bin liraya alınan aracın bir milyonu Bakanlık tarafından geri kalanı il özel idaresince tarafımızdan sağlanmıştır.

Akçakoca  turizmi için gereken tüm desteği valilik olarak sağlayacağız. Bu kapsamda tarihi mahallemizde iki konağı restore ediyoruz. Beş yıldızlı bir otel planladık.Okan başkanımızın ısrarlı takibi sonucu Akçakoca plajları için çok gerekli araç kazandırılmıştır. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi

.

Konuşmaların ardından, tüm protokol üyeleri ve vatandaşlar, kum temizleme aracının deneme çalışmasını izlediler.

Makineyi kullnaak opratörün yanına oturarak ilk şürüşü gerçekleştiren Belediye Başkanı Okan Yanmaz, kısa bir temizlik hareketinin ardında makinenin sahip olduğu özellikler ile ilgili bilgiler verdi.

 

Deneme sürüşünüm ardından Vali Dağlı ve beraberindekiler, Çuhalıda Şehit Ercan Çelik Kültür Merkezi’ne dönüştürülen eski yurt binasını, 15 Temmuz parkında belediyenin milli emlak’a devrettiği Hizmet binasını ve Yukarı mahalledeki  Vilayetler Birliği konağında yapılan çalışmaları yerinde incelediler.







ETİKETLER: