akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5762
EURO
34,9963
ALTIN
2.463,44
BIST
9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

YANMAZ BAŞLARINDA, EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA

YANMAZ BAŞLARINDA, EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
06.03.2020 16:10
381
A+
A-

 

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Başkan Yanmaz’ın takibinde sahada yapım ve onarım  çalışmalarını saat mevhumu olmaksızın  gece gündüz demeden sürdürüyor.

 

‘Akçakoca’ya Hizmet’ anlayışı kapsamında çalışmalarını yürüten Akçakoca Belediyesi, ulaşımdan alt yapıya, temizlikten park bahçeye birçok alanda 7/24 faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan M.Okan Yanmaz’ın talimatı ile Akçakoca Belediyesi ekipleri Batı Karadeniz’in incisi olarak bilinen Akçakoca’nın daha ileri seviyelere gelmesi için  bir çok projeyi hayata geçirirken yapım çalışmaları başlayan liman içi  yeni yeşil alan ve dinlence parkında yapımında zamana karşı yarışıyor.

Yerli yabancı vatandaşlara yeni yaşam alanları oluşturmaya devam eden Başkan Yanmaz  Yalı Mahallesi Liman mevkiindeki araç otoparkının kaldırılması ile birlikte yerine yapılan park projesini kurmayları ile birlikte yerinde inceleyerek;

’’ Biz seçimlerden önce, Akçakoca’nın merkezindeki düzenlemeler veya herhangi bir yerde başlattığımız inşaat faaliyetlerini 24 saat kesintisiz çalışarak süratle  yapılacağını söylemiştik. Bunun sebebi de esnafımızın mağduriyetini gün olarak ne kadar geriye çekebilirsek, o kadar esnaf içinde yararlı olacak. Bu aynı zamanda, bizim açımızdan da yararlı olacak. Bu tip işlerde, Akçakoca Belediyesi gerektiği yerde 7/24 şehir içerisinde aralıksız çalışacak ve böylece biz de seçimlerden önce verdiğimiz sözlerden bir tanesini daha tutmuş olacağız. İnşallah esnafımız da halkımız da memnun olur. Herkesi Allah’a emanet ediyorum.’’ dedi.

 







ETİKETLER: