akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5694
EURO
34,9827
ALTIN
2.455,55
BIST
9.777,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN YANMAZ’DAN YILDIZ BASKETBOLCULARA DESTEK

BAŞKAN YANMAZ’DAN YILDIZ BASKETBOLCULARA DESTEK
03.03.2020 18:11
491
A+
A-

 

9-12 Mart tarihlerinde oynanacak olan Türkiye yarı final karşılaşmalarına Bölge şampiyonu olarak katılacak Akçakoca Bahaettin Güçlü Ortaokulu Basketbol Takımı, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Okul Müdürü Rıdvan Şahin Beden Eğitimi Öğretmeni Cem Çakmak ve Basketbol Koçu Serkan Özcan ile birlikte 19 200 okul arasından son 32 takım arasına kalma başarısı gösteren gururumuz Bahaettin Güçlü Ortaokulu Basketbol Takımı sporcuları Başkan Yanmaz tarafından sıcak ve sevgi ile karşılandı.

Takım adına yaptırdıkları çiçeği başkana takdim eden geleceğin şampiyon basketbolcuları, Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a Otel , yemek ve diğer ihtiyaçları kendi imkanları ve bazı velilerin katkılarıyla çözümlediklerini belirterek “ İl dışına gittiğimiz karşılaşmalarda en büyük sorunumuz ulaşım . Her okul kendilerine özel araçlarla geliyorlar. Biz otelden salona, salondan otele yada yemeğe çıkarken ise ya dolmuş bekliyoruz ya da taksi tutuyoruz. Çok zor oluyor “diyerek bir araç talebinde bulundular.

Sporcularla yakından ilgilenen hatırlarını soran ve Başarılarıyla gurur duyduklarını ifade eden Başkan Yanmaz “ Her zaman sporun ve sporcunun yanındayım. Başarınızın devamını diliyorum . Araç talebiniz karşılayacağız.” Dedi ve gerekli talimatı verdi.

Konuklarına ikramda bulunan Başkan Yanmaz Akçakoca’nın gençlerinin spora yatkın olduğunu bunların teşviki konusunda okullara ve Öğretmenlerimize büyük iş düştüğüne dikkat çekti. Bir süre okulların ve kulüplerin sportif çalışmaları ve başarıları ile devam eden sohbet sonrasında ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu

 







ETİKETLER: