akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C

CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ ” AKÇAKOCA YAZA MOTORSİKLET FESTİVALİ İLE GİRECEK”

CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ  ” AKÇAKOCA YAZA  MOTORSİKLET FESTİVALİ İLE GİRECEK”
17.02.2020 07:14
413
A+
A-

 

 

 

CHP Akçakoca İlçe Başkanlığı Akçakoca’da Büyük Bir Motorsiklet Festivali Gerçekleştirmek İçin İlk Adımı Attı.

Her yıl ülkemizin bir çok kentinde gerçekleştirilen motor tutkunlarının buluştuğu çok ses getiren ve renkli görüntüler yanısıra önemli bir turizm aktivitesi olan Motorfestivalli CHP  ilçe teşkilatının girişimi ile bu yıl Akçakoca’da da yapılacak.

Kendisi de bir motor tutkunu olan CHP ilçe Başkanı Tuğrul Abanoz konu ile ilgili olarak “Hedeflerimizden biri olan 1500 motorsikletliyi ve Türkiye genelinde yapılan motorsiklet festivalinin bir ayağını Akçakoca ya almak için SMSK(Sakarya Motorsiklet Spor Kulübü) yöneticileri bizleri ziyaret etti.. Görüşmelerimizin sonunda 19.20.21 haziran tarihlerinde Akçakoca’mızın takvime alınmasını sağladık. Yaz başlangıcında turizm sezonunu 1. Akçakoca Motorfest gibi hareketli bir organizasyonla açarak her bakımdan ilçemize bir yarar sağlayacak bir etkinliği gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Yanmaz ile bir görüşme yaparak Organizasyonla ilgili olarak bilgilendirmede bulunacaklarını belirten Abanoz “Her yıl poyrazlar gölü çevresinde yapılan bu etkinliğin Akçakoca’da yapılması ile ilgili çalışmalarımızı alternatif Turizm etkinliklerine büyük önem veren Başkanımız Okan Yanmaz’a anlatacağız. Desteğini esirgemeyeceğine inanıyoruz.” Açıklamasını yaptı.







ETİKETLER: