akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

ZABITAYA KIŞLIK ÜNİFORMA

Akçakoca Belediyesi Zabıta Ekibine Kışlık Görev Kıyafeti Dağıtıldı

ZABITAYA  KIŞLIK   ÜNİFORMA
15.01.2020 17:29
496
A+
A-

 

Akçakoca Belediyesi Zabıta personeline, Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz’ın talimatı ile mont, ayakkabı, pantolon, gömlek, kep ve kravattan oluşan kışlık  kıyafetleri dağıtıldı.

Başkan M. Okan Yanmaz Yirmidört personelden oluşan zabıta ekibinin tümüne yeni tip ve yeni tasarım kıyafetlerin dağıtıldığını belirterek; kış sezonu boyunca görevlerini yeni tip ve yeni tasarım kıyafetleriyle yapacaklarını belirtti.

Yeni tasarım  montların görünümü ile  Zabıtanın daha şık bir görünüme kavuştuğunu vurgulayan Başkan Yanmaz “Yeni Kıyafetler günümüz çalışma koşulları ve kış aylarına girmemiz nedeni ile uygun hale getirildi. Personelimize yeni kıyafetleri hayırlı olsun”dedi.

”ZABITA TEŞKİLATI DÜRÜSTLÜK, İLKE VE ÖZVERİNİN SİMGESİDİR”

Başkan Yanmaz,” Zabıta teşkilatının vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve güven ortamında yaşamanın güvencesi olduğunu hatırlatan Başkan Yanmaz, Zabıta teşkilatımız kanun ve yönetmelikler çerçevesinde, sosyal yaşamın her alanında hemşerilerimizin huzur ve esenliği için kesintisiz görev yapmaktadır. Zabıta personelimize kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 







ETİKETLER: