akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2876
EURO
34,7936
ALTIN
2.409,16
BIST
10.271,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

TUĞRUL ABANOZ “BAŞKA AKÇAKOCA YOK”

TUĞRUL ABANOZ “BAŞKA AKÇAKOCA YOK”
22.12.2019 08:32
507
A+
A-

 

Son günlerde yaşanan olumsuz gelişmeler ile ilgili bir basın açıklamasında bulunan CHP Akçakoca ilçe Başkan adayı Tuğrul Abanoz birlik ve beraberli içinde olunması gerektiğini vurguladı.

Akçakoa’nın ulusal basına olumsuzlukları ile taşındığını her Akçakoca’lı gibi basının da bu konuda hassasiyet göstermesi gerktiğinin altını çizen Abanoz yaptığı açıklamada ; “Gün geçmesin ki her yeni günde doğasıyla, yeşiliyle, denizi, kumu ve güneşiyle anılan güzel Akçakoca’m, artık sorunlarıyla ulusal basında karalanmaya ve çirkinleştirilmeye çalışılıyor..

 

Tüm bunların müsebbibini arıyorsak eğer derim ki Akçakoca’da yaşayan Akçakocalılardır. Kentsel dönüşüme, liman projesine, OSB, beton santrali, baz istasyonu, huzurevindeki anne ve babalarımızın gözyaşları içinde nakil çalışmaları gibi önemli konuların sadece üç beş yerel medyada yer alması , geçiştirilen haberler olarak  ses getirmezken, makam aracına yapılan hacizi bomba habermiş gibi ulusala taşıyan Akçakoca’nın imajını olumsuz etkileyen haberciye de ses çıkarmayan, ne acıdır ki Akçakoca için yapılan tüm karalamalara ses çıkarmayan bizler…

Gözümüz görmez dilimiz sus olmuşken, yaşadığımız zor günleri millet olarak sessizce izlerken, birşeylerin kendiliğinden düzelmesini, sadece üç beş kişinin taşın altına elini koymasını beklemek bir Akçakocalı olarak şahsımı üzmektedir..

Kendini bilmez bir Ankaralı işadamı ekmeğini yediği Akçakoca’ya ders vermeye çalışırken, yönetenlerin hep açığını aradığımız, kötü iş çıkarsınlar beter olsunlar diye düşünüp maalesef Akçakocalı olarak tek yumruk olmayı başaramadıkça; bizleri çok daha ulusal basında tüm bu olumsuzluklarla anmaya devam ederler..

Gelmiş geçmiş tüm belediye başkanları Akçakoca’nın evladıyken, Akçakoca için bir taş üstüne bir taş koyma  mücadelesi  verirken  onlarla  tek yumruk olma zamanı geldi de geçiyor. Bunu başaramadığımız  takdirde bir Ankara bebesi memleketimde iş yapmış kazanç sağlamış ama yemek yediği kaba pislemiş birisi gelir tüm Akçakoca’yı ve Akçakocalıya  ceza kesmeye , diz çöktürmeye tevessül etme esaretini gösterir.

Bizlere de sadece herzaman yaptığımız gibi konuşmak kalır. Unutmayalım ki Akçakoca kaybederse hepimiz kaybederiz. Başka Akçakoca yok ” dedi.







ETİKETLER: