akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3656
EURO
34,7941
ALTIN
2.394,37
BIST
10.260,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

EĞİTİM SEN. VE TÜM EMEKLİ SEN. BAŞKANLARI , YEREL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

EĞİTİM SEN. VE TÜM  EMEKLİ SEN. BAŞKANLARI , YEREL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
17.11.2019 16:57
400
A+
A-

 

Eğitim Sen. Akçakoca İlçe Temsilcisi Erol Karadaş ve Tüm Emekliler Sendikası Akçakoca Şube Başkanı Ali Kulak Basın mensuplarını ziyaret ettiler.

Kurum ve kuruluşlar ile iletişim kurmak tanışmak amaçlı nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını vurgulayan Her iki sendika yetkilileri Akçakoca’da sendikal faaliyetlerde etkinliği  artırmak çalışan ve emeklilerin daha güzel koşullarda yaşam sürmeleri için mücadele etmeyi amaçladıklarını vurguladılar.

 

Çalışan öğretmenler ve emeklilerin her geçen gün ağırlaşan ekonomik koşullarda yaşam savaşı verdiklerine dikkat çeken Eğitim Sen İlçe Temsilcisi  Erol Karadaş  23 Kasım’da Ankara’da yapılacak hak arama açık hava toplantısına her emekçiyi davet etti.

Eğitim Sen Akçakoca Temsilcisi Erol Karadaş  eğitim emekçilerinin bir çok sorunu olduğunu  vurguladığı bir açıklamada bulunarak ;“Ekonomik, sosyal ve Özlük hakları başta olmak üzere ;  geleceğimiz ve öğrencilerin eğitim hakkı için 23 Kasım’da Ankara’da olacaklarını vurgulayan Karadaş; “ Biz, en ağır koşullarda öğrencilerimizin gözündeki ışıltı sönmesin diye çalışan kadrolu, sözleşmeli, ücretli öğretmenleriz.

Biz, harcadığı onca emeğe rağmen ataması yapılmayan öğretmenleriz. Biz, güvencesiz, düşük ücretle, uzun süreler çalışmaya mecbur bırakılan özel öğretim kurumu öğretmenleriyiz.

 

 

Biz, eğitim hizmetinin görünmeyenleri, düşük ücret ve ağır koşullarda çalışmak zorunda bırakılan eğitim emekçileri, hizmetli, memur, teknik personeliz.

 

Biz, haksız hukuksuz şekilde bir gecede çıkarılan kararnamelerle, disiplin kurullarınca veya sözleşmesi yenilenmeyerek ihraç edilen eğitim ve bilim emekçileriyiz.

 

Biz, çocuklarının eğitim hakkı için mücadele etmek zorunda bırakılan, kamu okullarında kayıt parası, katkı payı, bağış adı altında ücretler dayatılan veya özel okullara mecbur bırakılan  velileriz.

Biz, öğrencileriz, eğitim hakkı elinden alınan yurttaşlarız, istemediği okula devam etmek zorunda bırakılan on binleriz.

Biz milyonlarız, Haklarımız, özgürlüklerimiz ve elimizden alınmaya çalışılan geleceğimize sahip çıkmak için 23 Kasım’da Ankara’da, kışı bahara çevirmek için buluşacağız.” Dedi.

Karadaş, “Haklarımıza birlikte sahip çıktığımız, haklarımızı birlikte talep ettiğimiz sürece kazanacağız “ diyerek sürdürdüğü  açıklamasını

Eğitim Sen olarak eğitim emekçilerinin mücadele tarihinden ve birikiminden aldığı güçle, tüm eğitim ve bilim emekçilerini, öğrencileri, velileri, bilim insanlarını ve tüm yurttaşları 23 Kasım’da Ankara’da buluşmaya çağırarak tamamladı.

 

 







ETİKETLER: