akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3178
EURO
34,6290
ALTIN
2.410,37
BIST
10.094,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

SARIOĞLU’ndan SERT TEPKİ “HANÇER BU ALANA DEĞİL AKÇAKOCA’NIN BÖĞRÜNE VURULACAKTIR”

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu Balıkçı barınağı içerisindeki çocuk parkı ve dinlence alanına yapılması planlanan deniz polisi hizmet binası ve sosyal tesisine karşı olduğunu sert bir dille açıkladı.

SARIOĞLU’ndan SERT TEPKİ “HANÇER BU ALANA DEĞİL AKÇAKOCA’NIN BÖĞRÜNE VURULACAKTIR”
13.11.2019 19:01
458
A+
A-

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu Balıkçı barınağı içerisindeki çocuk parkı ve dinlence alanına yapılması planlanan deniz polisi hizmet binası ve sosyal tesisine karşı olduğunu sert bir dille açıkladı.

Konu ile ilgili olarak yayımladığımız haber üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak konu ile ilgili eleştirilerini açıklayan Sarıoğlu bu işlerin ilçe yöneticileri ve siysileri ile istişare edilerek çözülmesi gerektiğini, emrivakiler ve zorlamalarla bu işlerin olmayacağını vurguladığı paylaşımında “Devletimizin polis Teşkilatına bağlı Deniz polisi müdürlüğüne Akçakoca da yer gösterilmesine karşı değiliz.

Ancak;Deniz polisi için uygun alan isteniyor ise bu konuda yapılacak çalışma ve yer seçiminde Akçakoca lı idareciler ve siyasiler olarak bizlerinde fikri alınmalıdır. Ne yazık ki bu durum geçmişten gelen büyük bir sıkıntı . Dönemin idarecileri tarafından yer tahsisine müsade edilmiş ,ayrıca bu can sıkıcı durum , Akçakoca halkı ve bizlere metezoru emrivakiler ve yaptım oldularla dikte edilemez.

Bu tür sorunlar bu yöntemlerle çözülemez ve daha büyük sıkıntılara yol açar . Bu işin arkasında olan Düzce emniyetindeki kişi yada kişilerin artık bu işin peşini bırakmalarını öneriyorum. Aksi durumda Akçakoca ya vurulmak istenen bu hançer bu alana değil bizlerin böğrüne olacaktır.

Bu durumu kabullenmemiz Akçakocalılar olarak mümkün değildir. Takipçisiyiz olmaya da devam edeceğiz. Yeter artık temcit pilavı gibi önümüze koyulmasın bu konu.

Sayın Valimden bu konuda net ve kesin burada olmaz şeklinde bir tavır koymasını bekliyorum. Çünkü biz Akçakoca lılar bunu halkımıza anlatamayız . Siz bürokrasi olarak bugün burda yarın başka illerde görevler yapabilirsiniz ama biz hep nesilden nesile Akçakoca da yaşayacağız . Lütfen , Akçakoca’yı bazı kişilerin egolarını tatmin etmek için hançerlemelerine müsaade etmeyin saygılarımla.” İfadesine yer verdi.

 







ETİKETLER: