akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

LOKUM VE ABANOZ’DA BAZ İSTASYONUNA KARŞI

LOKUM VE ABANOZ’DA BAZ İSTASYONUNA KARŞI
26.10.2019 17:48
415
A+
A-

Akçakoca Belediyesinin çuhallı çarşı merkezine yapımına izin verdiği ve çalışmaların başladığı GSM baz istasyonuna karşı, Çuhalı Gençlik Hareketinin basın açıklamasına siyasilerden

İYİ Parti İlçe Başkanı Alkan Lokum ve CHP Başkan Adayı Tuğrul Abanoz destek verdi.

Siyasi partilerden sadece İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum’un katılıp bir de açıklama yaptığı eyleme , aralık ayında yapılacak kongrede CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıklamış olan toplumsal olaylara hassasiyet ve duyarlılık gösteren Tuğrul Abanoz katıldı.

31 Mart seçimlerinde CHP’nin ikinci sıra İGM adayı olarak köy merkezli seçim çalışmaları yürüten Tuğrul Abanoz, kamu menfaatlerini ilgilendiren her türlü etkinlikte yer almasıyla öne çıkan bir siyasetçi profili çizen Abanoz, Çuhallı çarşısında düzenlenen eyleme katılarak destek verdi.

İnsan hayatı üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle yaşam alanlarına yakın yerlere ve şehir merkezlerinde yapılmasına karşı çıkılan baz istasyonlarına karşı, sadece ülkemizde değil tüm dünyada bir denetleme ve sınırlandırma çabası olduğuna dikkat çeken ilçe başkan adayı Abanoz ”Bu konudaki olumsuzlukları insanlara ulaştırmak çok önemli. Doğasını, yeşilini, denizini övdüğümüz Akçakoca’ya böyle şeyler yapıldığı için biz çok üzülüyoruz. Bunları gündeme getirmeye çalışıyoruz. Bu eylemlere katılarak İnsanları bu tür konularda bilgilendirmeye çalışıyoruz . Akçakocalıların artık benzeri olumsuzluklara tepki vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Böyle şeylere sahip çıkmalıyız. Yeşili, doğayı, denizi korumalıyız. Çocuklarımıza güzel bir yer bırakmak istiyoruz. Hiç kimsenin buna kayıtsız kalmamasını temenni ediyorum. Yetkililerin bu konuda biraz daha duyarlı olmalarını istiyorum. Telefonlarımıza çıkmıyorlar, yapılan yanlışı bildikleri halde… Bu şekilde olmak istemiyoruz ama bir farkındalık yaratmalıyız. Lütfen birileri buna dur desin artık. Akçakoca bunu hak etmiyor.” Dedi.

Çevre hassasiyetiyle tanınan eyleme katılarak destek veren İyi Parti İlçe Başkanı Av. Behçet Alkan Lokum, baz istasyonları ile zararlı yada zararsız oluşu ile ilgili tartışmaların sürdüğü bir ortamda bunu buraya yapmanın anlamsız olduğuna dikkat çekerek “ başka yer mi bulunamadı. Çuhalı halkı tepki gösterirken bu bölgenin meclis üyeleri neden burda yok. Nasıl bir mantık dırki şehir merkezinden biraz uzak bölgeye yapmak varken burada neden yapıyorsunuz.”dedi.

 







ETİKETLER: