akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

PARK VE BAHÇELERDE BAKIM ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

PARK VE BAHÇELERDE BAKIM ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
07.10.2019 16:01
480
A+
A-

 

Akçakoca  Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki parklarda bakım ve onarım çalışması yürütüyor.

Akçakoca  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Birimi  ekipleri ilçe genelindeki parklarda başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

. Bu kapsamda Akçakoca  Belediyesi Çağrı Merkezi’ne vatandaşlar tarafından iletilen ve gezici ekipler tarafından parklarda tespit edilen eksiklikler giderilirken, zarar gören ve kötü durumdaki oyun grupları da yenilenerek tadilatları yapılıyor.

Çocukların daha güzel şartlarda eğlenmesi, büyüklerin de güzel vakit geçirmesi amacıyla başlatılan çalışmalarda aydınlatmalar yenilenerek, oyun grupları elden geçiriliyor. Eskiyen bank ve kamelyaların değiştirildiği çalışmalarda parklarda uzayan otlar da biçilerek temizleniyor. Yetkililer, bütün çabalarının vatandaşların park ve yeşil alanları sorunsuz şekilde kullanmalarını sağlamak olduğunu söylediler.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yanmaz, parkların gözden geçirilerek  boya, süs sistemlerinin kontrolü, çeşmelerin tamiri, bank ve piknik masaların onarımı, pergole tamiri, bitkilendirme gibi çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirtti.







ETİKETLER: