akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4686
EURO
34,7867
ALTIN
2.439,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C

CAM TERAS PROJESİ İPTAL

Ayazlı Kayabaşı mevkiinde yapılması planlanan seyir terası projesinden vazgeçildi.

CAM TERAS PROJESİ İPTAL
05.10.2019 08:56
732
A+
A-

Önceki dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici’nin Akçakoca turizmine katkı sunacak önemli alternatif projeleri arasında yer alan,  Ayazlı Kayabaşı mevkiinde yapmayı planladığı seyir terası projesinden vazgeçildi.

Camteras yapımı için araziyi bağışlayan Aydın Akın’la yapılan protokolün uygulanabilir olmadığı, bağışçıya bırakılan alanla ilgili ileriye sürülen yeni taleplerin yasaya uygun ve kabul edilebilir olmaması nedeniyle, protokolden karşılıklı olarak vazgeçildiği öğrenildi.

Meclis 2019 Ekim ayı ikinci bileşiminde görüşülerek iptal edilen proje ile ilgili olarak Başkan Okan Yanmaz yaptığı bilgilendirmede “ Bağış edilen arazide bağışçıya verilen ve ileri sürdüğü yeni talepleri kabul edilir bulmadım.

Bağış yapılan yerde bağışçının bir takım haklar talep ederek bazı avantajlar istemesi kabul edilebilir bir durum değil. Komisyonumuzun da olumsuz görüş belirtmesi ile projeyi iptal ettik. Yaklaşık 2 dönümlük araziyi sahibine iade ettik ve eski statüsü olan yeşil alana çevirdik.” Dedi.

Başkan Yanmaz , söz konusu arsanın yeşil alan statüsünde olduğunu ve ileride istimlaki yapılarak dinlence parkı tesisi edilerek halkın yararına sunulacağını sözlerine ekledi.







ETİKETLER: