akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

UMUT IŞIĞI BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ NURSEN YANMAZ’I DUYGULANDIRAN BAĞIŞ

UMUT IŞIĞI BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ NURSEN YANMAZ’I DUYGULANDIRAN BAĞIŞ
23.09.2019 15:57
449
A+
A-

 

Yürüyemediği için evden çıkamayan engelli kadına Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi umut oldu. Birim Koordinatörü Nursen Yanmaz, hayırseverlerin bağışlarıyla alınan tekerlekli sandalyeyi teslim ederken duygu dolu anlar yaşadı.

Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi Koordinatörü Nursen Yanmaz, hayırseverlerle yardıma muhtaç vatandaşlar arasında köprü vazifesi görerek ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyor. Umut Işığı Yardım Birimi’nin çalışmalarını koordine eden Nursen Yanmaz ve ekibi , hayırseverden gelen yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bizzat ziyaret ederek ulaştırıyor. Son olarak Belediye Meclis Üyesi Hanife Pazvant Tetik ile birlikte, yürüyemediği için evden dışarı çıkamayan Necmiye Ceylan’ı ziyaret eden Yanmaz, bağışlanan tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Ziyarette duygusal anlar da yaşayan Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi koordinatörü Nursen Yanmaz   “Belediyenin bünyesinde yer alan Umut Işığı Birimi kapsamında mağdur olan insanlara el uzatmaya çalışıyoruz. Hayırseverler ve mağdur vatandaşlar arasında da bir nevi köprü vazifesi görüyoruz. ” diye ifade etti.

Tekerlekli sandalyeyi gören ve duygulanan Necmiye Ceylan ise “Yürüyemediğim için evden dışarı çıkamıyordum. Belediye Başkanı Okan Yanmaz’dan ve eşi Nursen hanımdan Allah razı olsun, ellerinden geleni hiç esirgemedi. Tekerlekli sandalye elim, ayağım olacak.” diyerek dua etti.

Diğer Yandan ise Yardım sever vatandaşların Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimine bağışladıkları  Adaklık etler ve yataklar ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.







ETİKETLER: