akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5174
EURO
34,9042
ALTIN
2.439,46
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ALAGÖZ’DEN SES GETİRECEK PAYLAŞIM ” VERİLEN SÖZLER YALAN OLDU”

ALAGÖZ’DEN SES GETİRECEK PAYLAŞIM  ” VERİLEN SÖZLER YALAN OLDU”
23.09.2019 17:38
484
A+
A-

ALAGÖZ “ESNAFIN DİLİ OLDU”

Akçakoca’nın sevilen simalarından , sosyal medyada toplumsal konularda yaptığı eleştiri ve yorumlar içeren paylaşımları ile dikkat çeken Yalçın Alagöz son paylaşımı ile de kanayan bir yaraya parmak bastı.

İki ayı aşkın bir süre önce yaşanan sel felaketinin ardından gerek yardımlar gerekse imar konularında verilen sözlerin tutulmadığına dikkat çeken , selden zarar gören esnafın KOSGEB’in faizsiz ve bir yıl sonra ödemesinin başlayacağı 100 bin lira kredisinin de bir kelime oyunuyla vatandaşı boş yere umutlandırdığını, yaşanan felaketin boyutlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tam olarak anlatılamadığını sandığını  vurgulayan Alagöz paylaşımında ;

“Vay benim Akçakoca esnafım diyemiyorum. Bu ülkeyi ilgilendiren bir konu olsa gerek. Afet yaşanması Akçakoca ya has bir şey değil. Ülkenin her neresinde yaşanıyorsa elbette canımız yanıyor. Her nerede yaşanıyorsa oradaki esnafa da bizim esnafımız.

Top yekün ses olmaya çalıştık belki mağduriyet konusunda. Nemi oldu hesapta 100 bin lira kredi verilecek dendi. Oda nasılmış biliyormusunuz.? Kimin ne kadar maddi hasarı varsa o kadarmış. 10 bin lira varsa o kadarmış. Sen afet görmüşsün işlerin bozulmuş bu devletin sanırım umrunda değil. Parti başkanları da çıktılar adam gibi demeç verdiler sağolsun lar. Bu başkanlık sistemi tek adamlık sistemi derlerdi de anlayamamışız. Bir çok bakan geldi gitti, bir çok bürokrat geldi gitti. Her biri güzel şeyler söyledi hoş olduk memnun olduk. Olduğumuzla da kaldık. Hepsi de başlı başına hikayelermiş. Evet inancım şudur ki ülkem tek elden yönetiliyormuş. Bakanı da hikaye bürokratı da . Acaba Başkanımıza mı sitem etmeliyiz. Ya da başkanımıza durumun vahametini, bakanımıza iletemeyen bürokratlarına mı?

Ben ülkemi seviyorum benim ülkem böylesi şekilde yönetiliyor olamaz. Yine de ben Başkanımıza durumun vahametini bürokratlarının iletemediği inancındayım.

Meydan orda ey esnaf…” ifadesine yer verdi.







ETİKETLER: