akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4661
EURO
34,7174
ALTIN
2.436,60
BIST
9.894,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

SELZEDELERİN “UMUT IŞIĞI” OLDULAR

Temmuz ayında Akçakoca’yı etkisi altına alan sel felaketinin yaralarının hızlıca sarılması için Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi mağdurlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

SELZEDELERİN “UMUT IŞIĞI” OLDULAR
22.08.2019 16:29
429
A+
A-

Temmuz ayında Akçakoca’yı etkisi altına alan sel felaketinin yaralarının hızlıca sarılması için Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi mağdurlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Çeşitli kulüp ve derneklerle koordineli bir şekilde çalışarak sel felaketinin yaşandığı ilk günden bu yana Akçakoca halkının yanında olan Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi, çevre illerden gelen yardım paketlerini selzedelere ulaştırılıyor.

Son olarak Samsun Karadeniz Rotary Kulübü, Heybeliada Lions Kulübü, Antalya Fotoğrafçılar Kulübü, Kalamış Spor Kulübü, Fenerbahçe İşadamları Derneği tarafından sel felaketinden mağdur olan ailelere yiyecek ve giyecek yardımı yapıldı.

Farklı Rotary bölgelerinden gelen yardımlar Akçakoca Rotary Kulübü Afet Komitesi aracılığı ile bölgede tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere  Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi Koordinatörü Nursen Yanmaz teslim edildi.

 

Sivil toplum kuruluşlarının bu zor dönemde sıkıntı çeken herkes için harekete geçmeleri onların toplumsal sorumluluklarının tabii birer parçası olduğunu hatırlatan Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi Koordinatörü Nursen Yanmaz, bugüne kadar desteklerini esirgemeyen tüm kurumlara teşekkür etti. Yardımların en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaşacağını belirterek birim olarak her zaman yardıma muhtaç ailelerin yanında olduklarını dile getirdi.

Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Ensar Aydaş da Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi ile her türlü sosyal faaliyette olmaya hazır olduklarını kaydederek birlikte çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.







ETİKETLER: