akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5933
EURO
35,0082
ALTIN
2.450,52
BIST
9.785,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AFETZEDELERE BİR DESTEK DE İNEGÖL MOBİLYACILARINDAN

AFETZEDELERE BİR DESTEK DE İNEGÖL  MOBİLYACILARINDAN
30.07.2019 18:04
460
A+
A-

 

Yüzyılın sel felaketini yaşayan Akçakoca ve köylerine yurdun dört bir yanından yardımlar gelmeye devam ediyor.

Yaşanan afetin yaralarını sarmaya çalışan Akçakoca ve köylerine bu kez Bursa İnegölden bir heyet çok anlamlı bir yardım paketi ile geldi.

Düzce Abhaz Kültür Derneği Başkanı İlhan Kıymet’le birlikte Akçakoca’ya gelen İnegöl Ziraat Odası Başkanı ve İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Levent Şahin Başaran’ a bir geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak afetten etkilenen ve sel mağduru ailelere yardımcı olmak için geldiklerini belirttiler.

Oda başkanları Levent Başaran ile birlikte selin vurduğu Dilaver, Esmahanım ve Uğurlu’ya gitmeden basın mensuplarına geliş amaçları ile ilgili açıklamada bulundular.

Konuklarını basına tanıtan ev sahibi Ziraat Odası Levent Başaran ;

“18 Temmuz sel felaketinde etkilenen vatandaşlarımızın yaralarının sarılmasına katkı vermek için yardımlaşma ve dayanışma örneği gösteren Bursa İnegöl Ziraat Odası başkanımız, Mobilyacılar Derneği başkanımız, Düzce Abhaz Kültür Derneği başkanımız  ilçemize teşrif ettiler. Burada bulunmalarından ve duyarlı  davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Oda Başkanlarının kendisi ile temas kurduklarını ve durumu yerinde görerek bir yardım kampanyası düzenleme arzusunda olduklarını belirten Düzce Abhaz kültür Derneği Başkanı İlhan Kıymet ; “ İnegöl Ziraat Odası Başkanımız sayın Sezai Çelik arkadaşım ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ile birlikte , Akçakoca’ya geldik. Allah nasip ederse Uğurlu, Esmahanım ve Dilaver Köylerini ziyaret edeceğiz. Selde zarar gören evlere eşya ve mobilya yardımı yapacaklar. Buraya geldikleri için İnegöl Ziraat Başkanımıza ve İnegöl Mobilyacılar Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Büyük bir sel felaketi yaşayan ve büyük bir kayıp yaşayan Akçakoca’ halkına geçmiş olsun dileklerini ileten İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik de

“Öncelikle. Mobilyanın başkenti İnegöl halkından selam getirdim. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanından, Mobilyacı Odası Başkanımızdan ve tüm mobilyacılarımızdan selam getirdik. Türkiye’nin neresinde olursa olsun böyle afetler herkesi olduğu gibi Ziraat Odası Başkanı Olarak bizlerinde içini sızlatıyor. Dolayısıyla gün birlik, beraberlik, kardeşlik günüdür. Bu yüzden evleri tam olarak zarar görmüş ailelere mobilya ve benzeri eşya yardımında bulunmak için buradayız. Arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi.

 

Son olarak söz alan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise , “Allah Bir daha bize böyle bir durum yaşatmasın “ temennisi ile başladığı konuşmasında “ Yeni yapılacak evlerin daha güvenli bölgelere yapılmasını diliyorum. Tabi Türkiye bir bütündür, biz de ülkemizin neresinde bir sıkıntı olursa İnegöl’ün de içi sızlıyor. Akçakoca için ne yapabilirizi düşündük. Başkanlarımızdan talepler gelince bizde bununla ilgili bir çalışma başlattık. Bu bölgede oturan mobilyaları hasar görmüş, kullanılamaz hale gelmiş vatandaşlarımıza özellikle oturma grupları ve masa sandalye konusunda destek olmayı düşündük. Afet bölgesini gezdikten sonra bir tespitte bulunup İnegöle gidip çalışmalarımızı hızlandıracağız ve bu ihtiyaçların giderilmesini sağlayacağız..tekrardan herkese geçmiş olsun diyorum” dedi..

Açıklamanın ardından Başaran ile birlikte Uğurlu, Esmahanım ve Dilaver köyüne gittiler.







ETİKETLER: