akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3868
EURO
34,5972
ALTIN
2.389,71
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

BARTIN’IN MHP li BELEDİYE BAŞKANI ELİ KOLU DOLU GELDİ.

BARTIN’IN MHP li  BELEDİYE BAŞKANI ELİ KOLU DOLU GELDİ.
26.07.2019 17:34
518
A+
A-

Sel felaketinden mağduru Akçakoca’ya büyük çapta yardımda bulunan MHP Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik İncelemelerde ve selin verdiği zararı yerinde görmek için Akçakoca’ya geldi.

İlk olarak Akçakoca Belediyesi’ni ziyaret eden  Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik’i Ankara’da bulunan Başkan Yanmaz’ın yokluğunda ,  İl Başkanı İlhami Caboğlu, İlçe Başkanı Mustafa Özensel , Başkan Yardımcıları Hakan Öztaş ile Yüksel Yılmaz, Meclis Üyeleri Şenol Yazgan ve Hanife Tetik  karşıladılar.

 

Makamda bir süre dinlenen ve bilgiler alan Başkan Akın iki sayfadan oluşan yardım malzeme listesini Başkan Yardımcısı Öztaş’a verdi.

 

Buradan  heyete katılan İGM Üyesi Ergin Özenselle birlikte selde büyük hasar gören Belediye Garajı  ve Değirmenağzı  parkına geçen  başkanlar  afetin zararını yerinde görürken yaraların sarılması çalışmalarını sürdüren  görevlilerle  bir süre sohbet ettiler ve çalışmalar  ile ilgili bilgi aldılar.

Gördükleri karşısında  felaketin boyutları ile fikir sahibi olan Başkan Akın izlenimleri ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, Türkiyenin çok güzel  turistik bir ilçesi  olan Akçakoca’ya selin büyük bir zarar vermiş olduğunun altını çizerek “ Bildiğim kadarıyla bir çok yetkili gelip durumu görmüştür ve gitmişlerdir. Ancak bundan  sonrası çok önemlidir. Tüm yetkililer ve yardımda bulunan , bulunacak belediyelerimiz büyük hassasiyet göstermelidirler. Alt yapısı, hizmet vermek için gerekli araç parkı gitmiş bir Akçakoca’yı yeniden ayağa kaldırmak için üzerimize düşeni hızlı bir şekilde yapmalıyız.. Akçakoca halkına geçmiş olsun . Ölenlere rahmet diliyorum. Allah böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın .” Dedi. Bartın olarak bundan sonrada hiçbir yardımdan  kaçınmayacaklarını sözlerine ekledi

Başkan Yardımcısı Hakan Öztaş Başkan Akın’a gösterdiği hassasiyet ve yardımlar nedeniyle teşekkür ederek “Kardeş belediyeden gelmesi bizi daha çok mutlu ediyor. Gelen yardımlar gelip gidecek hizmetler değil hibedir.” Dedi.

MHP İlçe Başkanı Özensel Akın’ın Çok değerli ve tecrübeli bir Başkan olduğunu belirterek “Kendileri de sel yaşamış olmaları nedeniyle neyin en çok gerekli olduğunu bilerek bir yardım paketi yaptı. Allah razı olsun “ dedi

 

15 Temmuz parkı ziyareti sonrasında bir açıklama yapan İl Başkanı İlhami Caboğlu  Bartın Belediye Başkanının yaraları sarmada katkısının önemli  olduğunu belirterek “ Gördüğünüz gibi  fen işleri ve diğer ekiplerden oluşan bir kadroyla Akçakoca ve Cumayerine yardıma gelen başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yaraların sarılmasında büyük katkıları olacaktır. Can kayıpları bizi çok üzmüştür ve halen iki kaybın acısı yaşanmaktadır. Allahtan umut kesilmez. Hayırlısı neyse o olacaktır. Başkanıma teşekkür ediyorum “dedi.







ETİKETLER: