akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5224
EURO
34,9062
ALTIN
2.438,38
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ET-BALIK VE KAHVALTININ YENİ DURAĞI “BOĞAZİÇİ RESTAURANT” AÇILDI

ET-BALIK VE KAHVALTININ YENİ DURAĞI “BOĞAZİÇİ RESTAURANT” AÇILDI
13.07.2019 07:18
1.864
A+
A-

 

 

Akçakoca Turizm Sektörünün İlk Yıldızlı İşletmesi  Akçakoca Otel , hizmete açtığı Boğaziçi Restaurant ile insana huzur veren konumu nezih sunumu ve damakta iz bırakan lezzetleri ile Otelden   bağımsız yeşille mavinin kucaklaştığı bir bölümde lezzet tutkunu misafirlerini ağırlamaya başladı.

 

 

Tamamen ahşap olan iç dekoru ve insanı etkileyen panoramik görüş alanı ile yeşilin deniz ve derenin buluştuğu noktada insana huzur veren bir konumda hizmet vermeye başlayan işletme sektöre yeni tatlar ve çeşitler sunuyor.

Mutfağından servisine deneyimli  bir kadro ile hizmet veren Boğaziçi Restaurant, gerek deniz ürünleri gerek kırmızı ve beyaz etten oluşan menüleri  yanısıra, yirmiden fazla farklı üründen oluşan yöresel ağırlıklı kahvaltı sunumuyla  farkını hemen hissettiriyor.

Gürültüden uzak sadece deniz dere ve kuş seslerinin hakim olduğu ortamda  ahşap ağırlıklı yapısı, şık dizaynı, nezih atmosferi ile her türlü yemek ve kahvaltılı toplantıların yapılabileceği bir mekan olarak tasarlanmış Boğaziçi Restaurant’ta çocuklu ailelerin rahat edebilmesi için yeşiller arasında güvenli bir çocuk oyun parkı mevcut .

İsmi, bulunduğu konum hemen mekanın yanı başında akan Haciz deresi üstüne kurulu Boğaziçi Köprüsü görünümündeki Hacı Ahmet Solak asma köprüsünden  ilham alınarak verilen Boğaziçi Restaurant’ta   cumartesi akşamları farklı solist ve grupların sahne aldığı canlı müzik dinletisi sunuluyor.

 

Tatları, farklı sunumları ile dikkat çeken , ürün seçiminde kalite ve tazeliği ön planda tutan , inanılmaz lezzette pideler, güveç ve tercih edilmesi halinde balık pişirimi için her an odun fırınının aktif olduğu , ekonomik fiyat tarifeleri ile de dikkat çeken işletmenin sahibi

Akçakoca  Turizmine ilk ve en büyük yatırımı yaparak ilk yıldızlı oteli kazandıran  turizm  sektörünün önde gelen  isimlerinden İbrahim Can , bir marka haline getirme iddiasında olduğunu belirttiği  Boğaziçi Restaurant’ın misafirlerinin  “bahçeden sofraya” uygulamasıyla ayrıcalıklı bir hizmet almasını hedeflediğini vurgulayarak ;” tüm ürün seçimimizde sebze- meyve et ve balıkta  yerli taze olmasına özen gösteriyoruz. Sağlık ve kaliteden ödün vermeden hizmet etmeyi ilke edinmiş, sektörde başarı ve ödül kazanmış deneyimli aşçılar ve güler yüzlü servis  ekibimizle müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini ön planda tutmayı hedef edinmiş bir işletme olarak marka olma arzusundayız.” Dedi.

 

 

Deniz ürünleri, et, köfte, tavuk, zeytinyağlı ve mezelerin yer aldığı zengin mutfağı, yöresel ağırlıklı kahvaltısıyla lezzetseverlerin gönlünü fethetmeyi hedefleyen İbrahim Can konuşmasının devamında ;

”Deneyimli, konusunda uzman, dil bilen personelimizi, uygun fiyat ve kusursuz hizmet anlayışımızla harmanladık. Şehrin göbeğinde, kentin stresinden uzak bir atmosferde lezzet ve sohbet keyfi sunuyoruz. Canlı müzik eşliğinde akşam yemeklerimiz, Yirminin üstünde çeşitten oluşan yöresel konsept ağırlıklı kahvaltı sunumumuz var. Kahvaltı fiyatlarımız da oldukça cazip. Kişi başı 35 lira olarak sunduğumuz kahvaltı içersinde  tercih edilen  dört sıcak ve sınırsız çay  yer almakta. 100 kişiye kadar toplantılar dahil Lezzet ve hizmet kalitesinden ödün vermeden Boğaziçi’nin serin ve ferah ortamına bekliyoruz. ” dedi.







ETİKETLER: