akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

SANADA BU YAKIŞIRDI

SANADA BU YAKIŞIRDI
24.07.2018 07:51
460
A+
A-

 

Akçakoca Kadınlar Plajı Çalışanı Servet Aydın Bulduğu Telefonunun Sahibini Dedektif Gibi Araştırdı Buldu Ve teslim ederek güzel bir insanlık örneği verdi.

Kadınlar plajı sorumlusu Servet Aydın plaj temizliği esnasında bulunan  IPHONE 7 plus  marka piyasa değeri 5 bin TL civarında olan ve sahibi bilinmeyen  telefonun kime ait olduğunu bulup teslim etti.

Telefonun Şifreli olması nedeniyle arama yapamayan Aydın tüm bayileri dolaşıp hangi operatöre bağlı olduğunu tespit sonucunda IMEI adresinden sahibine ulaşmayı sağlamış . Hataylı bir genç bayana  ait olan telefonu teslim alan halası  Servet Aydın’a duyarlılığından ötürü çok sevindiklerini belirterek teşekkür etmiş.

Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Aydın ; Plajda bir çok eşya unutulduğunu , bunların emanete alınarak korunduğunu ve sahipleri tespit edilip teslim edildiğini belirtti.