akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4735
EURO
34,7485
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

MAVİ BAYRAKLI AKEVLER PLAJINDA HUMMALI ÇALIŞMA

MAVİ BAYRAKLI AKEVLER PLAJINDA  HUMMALI ÇALIŞMA
09.07.2018 09:35
640
A+
A-

Akçakoca’nın Üçüncü Mavi Bayraklı plajı olan Akevler plajında, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) Mavi Bayrak kriterlerine uygunluk için   gerekli çalışmalar yoğun tempoda sürüyor.

 

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, konu ile ilgili olarak  yaptığı açıklama da, Ceneviz Kalesi ve Çuhallı plajlarının ardından Akevler Plajı’nın da Mavi bayrak aldığını ve  eksiklerin tamamlanması daha mükemmel ve kullanışlı hale getirilmesi noktasında  hızlı bir çalışma yapıldığını söyledi.

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) tarafından uygulaması sorunlu olan kriterleri yerine getirmek için çalışmalarımız tamamlanmak üzerinde olduğunu belirten Yemenici;”Mavi Bayrak kriterleri oldukça  zor . Ancak  uzun uğraşlar sonucunda bunu hak ettik ve Akevlere kazandırdık. 44 ülkede faaliyet gösteren Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) tarafından belli kriterlere sahip plaj ve marinalarda yapılan değerlendirme sonucu verilen statünün, Akevler Plajı’na layık görüldü. 3’üncü Mavi Bayrağı bu plaja da almak için çok çalıştık. Bu çalışmanın sonucunda 3’üncü Mavi Bayrak plajını almaya hak ettik” dedi.

Plajda gerekli sosyal donatıların yapılması ile ilgili projenin sürdüğünü ve kısa sürede tamamlanması için yoğun tempo çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 







ETİKETLER: