akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5723
EURO
34,9777
ALTIN
2.460,03
BIST
9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ATSO’DAN ANLAŞILMAZ ANTİ DEMOKRATİK UYGULAMA

ATSO’DAN ANLAŞILMAZ ANTİ DEMOKRATİK UYGULAMA
31.05.2018 07:34
369
A+
A-

 

02 Nisan 2018 Tarihinde Yapılan Ve Mehmet Nazım Pazvant’ın Listesinin Kazandığı ATSO (Akçakoca Ticaret Ve Sanayi Odası) Yaptığı Antidemokratik  Uygulama İle Akçakoca’da Bir İlke İmza Atıyor.

Geçmişten günümüze Odanın gerçekleştirdiği faaliyetleri  kamuoyuna basın yoluyla duyurulmasını  ilke edinmiş olan ATSO Başkanı M. Nazım Pazvant kazandığı seçim sonrası bu uygulamayı antidemokratik bir şekilde sürdürme yolunu seçmiş görünüyor.

02 Nisandan itibaren seçimlerde kendisini desteklemediğini düşündüğü ya da iddia ettiği bir haber sitesine çalışmalarından bilgi vermeyerek bir nevi akredite uygulamaya başladı.

Kaldı ki o haber sitesi ve   yöneticisi olan basın mensubu karşı guruptan gelen haberleri olduğu gibi yayınlarken,ATSO ‘dan yada Mehmet Pazvanttan bizzat gelen hiçbir haberini  de atlamamış,  ATSO dan seçimlerin bir gün öncesinde dahi gönderilen haberi  kendisine avantaj sağlayıp sağlamayacağını hesap etmeksizin yayınlamaktan kaçınmamış seçimlere etki edecek bir yayını olmamış iken ; Akçakoca’da ilk kez yaşanan beni desteklemediğin için seninle işim olmaz anlayışının Akçakoca’nın en büyük ve etkin STK sının başkanlığından gelmesi çok düşündürücü bir durum.

Bu uygulamanın oda üyesi olup kendisine oy vermeyenleri de kapsayıp kapsamadığı merak edilirken  insanların tercih hakkına ambargo koymak   ne kadar demokratik olduğu düşündürücü  bir durum.

Her  kurumda her alanda demokrasinin gereği yönetimlerin seçimlerle belirlendiği ülkemizde  ATSO  gibi kendisini desteklemeyenlere küsülüp cezalandırma yöntemi seçilmesi halinde nasıl bir sonuç elde edilir?

Oysa  ; ATSO gibi özel bir statüsü olan kurumdan  o senin adamın bu benim tarafım  diyerek ayrıştırıcı olmak yerine birleştirici olması beklenir di?







ETİKETLER: