akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN MEHMETÇİK’E ÇOK ANLAMLI DESTEK

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN  MEHMETÇİK’E ÇOK ANLAMLI DESTEK
27.02.2018 10:40
401
A+
A-

 

Akçakoca Huzurevi Sakinleri Afrin Harekatına Katılan Askerlerimize Çok Anlamlı Bir Destekte Bulundular.

Afrin Harekatında Şehit Düşen Mehmetçik’ler  ruhuna ve Gazilerin acil şifa bulması için mevlid okutan Huzurevi sakinleri ile personeli manevi destek yanında  aralarında topladıkları önemli sayılabilecek bir oranda maddi yardımı Mehmetçik Vakfına yollayacaklar.

Üç imam hatipin okuduğu mevlid etkinliğine Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk, İGM Başkanı Dursun Çakır, As. Şb. Başkanı Bilal Çankaya ,Halk Eğitim Müdürü Hasan Yalılı ,İlçe Müftüsü Mehmet Taşcı  ile Ak Parti Kadın Kolları üyeleri ve bazı vatandaşlar katıldılar.

Okunan kuran tilaveti ve dua sonrasında etkinlikle ilgili olarak bir bilgilendirmede bulunan Kurum Müdürü Mustafa Çakır etkinlik talebinin  huzurevi sakinlerinden geldiğini belirterek” Huzur evimizde kalan konuklarımız ülkenin her yerinde Afrin için destek kampanyası var. Bizlerde birşeyler yapmak istiyoruz  önerisi getirdiler. Çok etkilendik ve bunu kurumun idarecisi ve çalışanlarının katılımıyla birlikte yapma kararını aldık. Allah Mehmetçiğimizi muzaffer etsin. Onlara dualarımızı ve karınca kararınca bir maddi desteğimiz yolluyoruz” dedi.

Etkinlik konuklara yemek ikramı ile son buldu.







ETİKETLER: