akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5723
EURO
34,9777
ALTIN
2.460,03
BIST
9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BÖYLE GÜZEL İNSANLARDA VAR

Kdz.Ereğli’de bir kişi, petrol istasyonunda bulduğu içerisinde 36 bin lira olan çantayı sahibine ulaşarak teslim etti.

BÖYLE GÜZEL İNSANLARDA VAR
13.02.2018 06:15
408
A+
A-

Kdz. Eregli Gündem Gazetesi’nde sayfa editörü olarak çalışan Sinan Çerçioğlu, Ereğli-Zonguldak karayolu Göktepe mevkisinde Çebi Gruba ait petrol istasyonun tuvaletinde bulduğu içerisinde 36 bin lira olan çantanın sahibini bulmak için tesis personeli ile çalışma başlattı.

Çantanın Muammer Halıcıoğlu’a ait olduğu tespit edilince cep telefonu ile ulaşılan sahibi petrol istasyonuna gelerek çantayı teslim aldı.

Olay anını anlatan Çerçioğlu, tuvalet bölümüne girdiğinde bulduğu çantayı sahibine teslim etmek için tesis çalışanları ile iletişime geçtiğini belirterek, “Çantayı fark ettim. Müşterilerden birinin unuttuğunu tahmin ederek, çantayı korumaya aldım. Ardından da cep telefonu ile sahibine ulaştık. Çantanın sahibi geldi, kendisine unuttuğu çantayı teslim ettim. Bu bir insanlık görevidir, para hiçbir şey değildir” dedi.