akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4911
EURO
34,7110
ALTIN
2.402,15
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C

ÖRNEK OSB Yİ İNCELEDİLER

ÖRNEK OSB Yİ İNCELEDİLER
30.01.2018 10:52
392
A+
A-

Beyköy’deki 2 sanayi bölgesinin ardından Akçakoca, Çilimli ve Gümüşova’da da başlayan çalışmalarla OSB sayısı 5’e yükselen Düzce’de hem ekonomi hem de istihdama yön verecek yeni sanayi oluşumlarının sorunsuz şekilde şehre kazandırılması için “örnek” imajına sahip OSB’lerin kapısı çalınıyor. Bu kapsamda Marmara Bölgesi’nin merkezinde olan ve Türkiye’nin çevreye duyarlı sayılı OSB’leri arasında gösterilen Gebze OSB’ye Vali Zülkif Dağlı öncülüğünde bir inceleme gezisi düzenlendi.

Düzce’de ilçelere kurulma kararı alınan organize sanayi bölgeleri ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, çevreye duyarlı ve yeşilin sanayi ile dost olduğu OSB’ler örnek alınıyor.

Bu kapsamda Düzce Valisi Zülkif Dağlı, kaymakamlar, belediye başkanları ve OSB müdürlerinden oluşan bir heyetle dün İzmit’in Gebze ilçesinde kurulu bulunan Organize Sanayi Bölgesi’ne inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Ziyarette Vali Dağlı’nın yanı sıra, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Çilimli Kaymakamı Mahmut Şener, Gümüşova Kaymakamı İsmail Sündük, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Düzce Bilim- Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Şule Ciritcioğlu, Akçakoca ATSO Başkanı M. Nazım Pazvant ,Düzce OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, Düzce OSB Bölge Müdürü Aylin Özdemir, Çilimli OSB Bölge Müdürü Yakup Temiz, Gümüşova OSB Bölge Müdürü Şinasi Tuzluoğlu, Düzce 2. OSB Bölge Müdürü Engin Karaduman’ın da yer aldı.

Gebze OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ve Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez tarafından karşılanan Düzce heyetine bölgenin tanıtımı yapılarak GOSB Bölge Müdürlüğü’nün faaliyetleri hakkında bilgi aktarıldı.
Düzce OSB’lerinde planlanan faaliyet ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, ayrıca, Düzce heyeti, gerçekleştirilen bölge turuyla bölgeyi daha yakından tanıma imkanı buldu.

Ziyaret sonunda, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım tarafından Vali Dağlı’ya ziyaret anısına, GOSB anı tabağı takdim edildi.