akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Vekilden Başkana Basın Karşısında Artistlik Yapma Fırçası

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’ndan CHP’li Alaplı Belediye Başkanına “Basın karşısında artistlik yapma…” fırçası

Vekilden Başkana Basın Karşısında Artistlik Yapma Fırçası
08.01.2018 17:59
674
A+
A-

Alaplı ilçesinde Karayolları bölge müdürü ile birlikte yapılan inceleme sırasında CHP’li Belediye Başkanı inceleme konusunda kendisine bilgi verilmediği için bölge müdürüne sitemde bulunurken sinirlenen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu “Basın karşısında artistlik yapma…” diye fırça attı.
Yaşanan olayla ilgili gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu “Nuri Tekin ile bizler çocukluk arkadaşayız. Kavga etsek de barışırız” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ise açıklamasında “Karayolları bölge müdürü orada inceleme yapıyorsa belediye mücavir alanında yapılacak işlem ortaklaşa yapılacak bir iş orada belediye başkanı veya belediyeden yetkili kişilerde olmalı. Belediye temsilcisi olmadan orada bir şey yapamazlar. Çaturoğlu ile aramızda bir şey yok” dedi.