akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

1 HAFTADIR HABER ALINAMIYOR

1 HAFTADIR HABER ALINAMIYOR
22.12.2017 11:25
751
A+
A-

Yaman ailesinin 15 yaşındaki kızı Gülşah Yaman’dan yaklaşık 1 haftadır haber alınamıyor. Ailenin iddiasına göre kızları 19 yaşındaki erkek arkadaşı tarafından kaçırıldı.

1 hafta önce çalıştığı tostçu dükkanından işten çıktıktan sonra haber alınamayan 15 yaşındaki Gülşah Yaman’ın ailesi büyük bir tedirginlik içerisinde. Kızlarının sağlığından endişe ettiklerini söyleyen Gülşah’ın babası Ayhan Yaman, “Kızım bir tostçu dükkanında çalışıyordu. İşten çıktıktan sonra eve gelmedi. Geç saatlere kadar gelmeyince merak ettik ve aramaya başladık ama izine ulaşamadık. Hemen polise giderek durumu bildirdik. Kızımın 19 yaşında bir erkek arkadaşı vardı. 3 ay öncede kızımı kaçırmaya çalışmış biz yakalamıştık. Kızımın bu şahıs tarafından kaçırıldığını düşünüyorum. Kızım annesine mesaj atmış ‘benim peşime düşmeyin beni merak etmeyin’ diye. Bu mesajı da o şahıs attırmış olabilir.

Benim kızım henüz 15 yaşında. Bu kız daha çocuk. Sağlığından endişe ediyoruz. 1 haftadır gözümüze uyku girmiyor. Kızımı görenlerin duyanların insanlık namına bize haber vermesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yaman ailesi kızlarını kaçırdıklarını iddia ettikleri şahsın ailesinin kendilerini arayarak, “bu çocukları evlendirelim” dediklerini de iddia etti.