akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3343
EURO
35,1710
ALTIN
2.245,19
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

İl Divan Toplantısına Katılımı Zayıf Bulan TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISINDAN SİTEM


İl Divan Toplantısına Katılımı Zayıf Bulan TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISINDAN  SİTEM
27.11.2017 15:05
365
A+
A-

AK Parti Düzce Kasım Ayı İl Danışma Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın Katılımıyla Gerçekleşti.

Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan , Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, Belediye Başkanı Dursun Ay, TSO Başkanı Fahri Çakır, Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti İlçe ve Belde Başkanları , İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçeler Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile teşkilat üyelerinin  katıldığı toplantıya Akçakoca Kadın Kollarına Aday olduklarını açıklayan Havva Bahadır ve Songül Yener katıldı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan İl Danışma Toplantısı konuşmalarla devam etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş hem gündeme yönelik hem de teşkilat yapılanmasına dönük konuşmalar yaparken, önümüzdeki üç seçimin taşıdığı önem üzerine katılımcılara geniş bir sunum yaptı.

Ataş, konuşmasının sonunda ilçelerin isimlerini tek tek sayarak partililerden ayağa kalkmalarını istedi ve katılımı test etti. Genel olarak ilçe teşkilatları ve kadın kolları yönetimlerinin toplantıya katılımlarının az olduğunu gören Ataş,  “1 saatini bu davaya adayamayanların partimizde işi yoktur” dedi

 

Ataş , özellikle gençlik kollarına mensup gelenlerin azlığına kızarak;  ;  “Partimizin Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız bile 18 saat çalışırken 1 saatini partisine ayıramayanların AK Partide işi yoktur. İstifa etsinler yerlerine işini layıkıyla yapacak birileri gelir” dedi.

Toplantıya Akçakoca ilçe teşkilatını temsilen Başkan Dergah Akça ve yönetim kurulundan bazı arkadaşları katılırken, mevcut ilçe kadın kolları yönetiminden sadece  Songül Yenerin toplantıya katılmış olması dikkat çekti.

Toplantı esnasında Yener’in yanındaki koltuklarda yer alanlar ise, yeni dönemde listesine alacağı bazı kadın arkadaşlarıydı.

Mevcut yönetimde olmamakla birlikte yeni dönem için Ak parti ilçe kadın kolları başkanlığına aday olan Havva Bahadır da başkan seçilmesi halinde oluşturmayı planladığı  yönetim de yer alacak  bazı kadın arkadaşlarıyla birlikte İl Divan toplantısına katıldı.

Bahadır, toplantı sonunda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’la bir süre sohbet ederken, birlikte çektirdikleri hatıra fotoğrafını da kendi sosyal medya hesabından paylaştı.









ETİKETLER: