akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

AKÇAKOCA’NIN MARKA İŞLETMESİ HAMSİ ET VE BALIK RESTAURANTI RESMİ AÇILIŞI YAPILDI

AKÇAKOCA’NIN MARKA İŞLETMESİ HAMSİ ET VE BALIK RESTAURANTI RESMİ AÇILIŞI YAPILDI
29.10.2017 15:25
642
A+
A-

İstanbul ve Ankara Başta Olmak Üzere Ülkenin Her Yöresinden Misafir Ağırlayan Haklı Bir Üne Kavuşmuş ve Akçakoca’nın Bir Markası Olmuş Hamsi Gurubun Eski Tezel Tesisleri Yerinde Büyük Çaplı bir Çalışma İle Oluşturduğu Et Ve Balık İşletmesi Resmi Açılışı Büyük Bir Davetli Katılımıyla  Açıldı.

 

Akçakoca’da balık lokantası dendiğinde akla gelen ilk marka isimlerden olan yılların tecrübesine sahip Ali Çubukçu, bu sene Hamsi Balık restaurantının yanına İLLA ET isimli ızgara ve kebap evi seçeneğini de eklerken, uzun süredir hazırlıklar yaptığı yeni adresindeki konsept mekanının açılışını bugün gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın gözlendiği açılışta gelen çiçeklerin çokluğu etrafı bir çiçek bahçesine döndürdü.

img_0159

Hamsi Balık ve İlla Et lokantasının Hacıyusuflar mahallesindeki açılış törenine, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, Düzce Kültür ve turizm İl Müdürü Özcan Budak, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKOOP) Başkanı Ertan Taşlı, bazı kamu kurum idare amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören öncesinde konuklara hitaben bir konuşma yapan Hamsi Balık- İlla Et restaurantının işletme sahibi Ali Çubukcu, ”Bu bölgede yaklaşık 6 ay bir çalışma yaptık ve akabinde açılış yapmak istedik. Burası 2,5 dönüm olmak üzere, bir hamsi ve et restaurantının yanında, kafetarya ve bir butik otel yaptık. Bu hizmeti verebilmek için ciddi bir çalışma yaptık. Belediye Başkanı ve diğer kurum müdürleri bizlere destek oldular. Bu destek ile iyi bir hizmet yaptığımıza inanıyorum. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akçakoca’yı tüm Türkiye’ye Tanıtıyor

Açılışta bir konuşma da Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici yaptı. Yemenici konuşmasında, ”Ali Bey, Ankara ve İstanbul’daki yatırımlarla birlikte hakikaten ilçemizde turizm yatırımları, hizmet ve yemek sektöründe ilkleri yapıyor. Bu nedenle kendisini tebrik ediyorum. Açtığı günden beri eksiksiz bir şekilde hizmet vermeye gayret ediyor. Buraya taşınması da, biliyorsunuz kentsel dönüşüm çalışması nedeniyle eski yerinden buraya geldi. Kendisi çok da büyük bir rakam harcadı buraya. Yaklaşık 2 milyonun üzerinde bir harcama yaptı. İnşallah hayırlı, bol bereketli olur. Burada yaptığı hizmet, ilçenin tanıtımı noktasında da önemli. Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesimine geçildi. Birlikte kesilen kurdele sonrasında, edilen dualarla birlikte adaklık koç kesimi yapıldı.

Ziyaretçiler daha sonra tesisin farklı bölümlerine oturdular. Et ve mangal servisinin yapıldığı bölümün uanı sıra, balık servislerinin yapıldığı bölümler ve kafeterya bölümleri tamamen davetlilerle doldu.

 

Ziyaretçilere ilk olarak ikram aperatifleri sunuldu. Daha sonra davetli tercihlerine göre balık çeşitleri ile et ve kebap seçeneklerinden oluşan oldukça zengin bir menü seçeneği ikram edildi.

Kaliteli hizmet anlayışının lezzetli menülerle tamamlandığı Hamsi Balık ve İlla Et lokantalarında davetliler uzunca bir süre günün keyfini leziz yemeklerle tamamladılar.

Fındıklı Akçakoca helvalarına eşlik eden çay keyfi sonrasında ise günün güzelliğini ölümsüzleştirmek isteyenler konsept mekanın önünde toplu hatıra fotoğrafları çektirdiler.







ETİKETLER: