akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4644
EURO
34,8405
ALTIN
2.446,22
BIST
9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Kemik Erimesi Hastaları İçin Mucize Formül

Yumurta kabuğu eskiden önemsiz bir çöp olarak nitelendirilirdi ve çöpe giderdi. Ancak sonradan yapılan araştırmalar yumurtanın en büyük faydasının kabuğu olduğunu ortaya çıkardı.

Kemik Erimesi Hastaları İçin Mucize Formül
21.10.2017 20:42
1.365
A+
A-

Yumurta kabuğu kürünün en büyük faydalarından bazıları ise kemik yapısını güçlendirici etkileri, dişleri güçlendirici etkileridir.

Kemik Erimesine Karşı Yumurta Kabuğu Kürü Tarifi:
Yumurta kabuğunun mikrobunun tam anlamıyla kırılabilmesi için öncelikle çok iyi şekilde haşlamak gerekiyor.

Haşlanan yumurtamızın kabuğunu soyuyoruz ve ardındna üzerindeki zarı da alıyoruz. Yumurta kabuğunun zarı da en az kabuğu kadar faydalıdır ve kalsiyum açısından zengindir.

Yumurta kabuğu kürü için gerekli olan yumurta kabukları ve zarı blender içerisinde toz haline gelinceye kadar parçalıyoruz. Çok iyi şekilde parçalanmadığı taktirde yerken çıtır çıtır bir ses oluşturacak ve bu hoş olmayacaktır. Bu nedenle besinlerin içerisinde hissetmeden tüketebilmek için toz haline gelebilmesi gerekmektedir.

Toz haline gelmiş olan yumurta kürü sek şekilde 1 çay kaşığı kadar yenir. Yumurta kabuğu tozunun ardından meyve suyu içebilirsiniz. Tozu, süt ve saf meyve suyuyla birlikte tüketildiğinde etkileşime geçer ve faydaları artar. Dilerseniz limon suyu da koyabilirsiniz.

Özellikle sabah kahvaltıdan önce veya akşam yemekleriyle birlikte tüketildiğinde çok faydalı olduğu tespit edilmiştir.







ETİKETLER: