akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4151
EURO
34,8070
ALTIN
2.419,64
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

ERBAKAN VAKFI AKÇAKOCA TEMSİLCİLİĞİNE ÇAĞATAY ÇAKIR GETİRİLDİ

ERBAKAN VAKFI AKÇAKOCA TEMSİLCİLİĞİNE ÇAĞATAY ÇAKIR GETİRİLDİ
19.10.2017 11:49
462
A+
A-

Akçakoca  bilişim sektörünün genç kuşak temsilcilerinden  Çağatay Çakır, Erbakan Vakfı’nın Akçakoca Temsilciliği görevine getirildi.

Türkiye siyasetini ve fikir hayatını derinden etkilemiş olan merhum Başbakanlarımızdan Necmettin Erbakan’ın fikriyatı ve siyasi tarihimizde derin izler bırakan Milli Görüş Düşüncesini yeni nesillere daha iyi anlatmak için kurulan Erbakan Vakfı’nın  Akçakoca faaliyetlerinin yürütüldüğü temsilciliğin başına  Çağatay Çakır getirildi.

 

Vakfın Akçakoca temsilciliğine getirilen Çağatay Çakır, bilgisayar teknolojisi alanında başarılı işler yapan, siyaset ve sosyal politikalar alanlarında da deneyimli  bir iş insanı.

Getirildiği görevin öneminin ve yüklendiği sorumluluğun bilincinde olduğunu kaydeden Çağatay Çakır, gazetemize yaptığı açıklamada;

”Biz sadece Erbakan hocamıza gönül vermiş ve onun yolunu rehber edinmiş kardeşleriniziz. Bizler sadece gönül birlikteliğindeyiz. Asla bir çıkar amacı gütmüyoruz. Hiçbir çıkar amacı gütmeden, salt doğrunun peşinden, el ele vererek gitmenin verdiği bu onuru, mutluluğu ve iç huzuru sizlerle paylaşmak istiyorum. Erbakan hocamın da dediği gibi, batılın değilde hakkın yanında olmanın verdiği gücü ve aydınlanmayı bedenimizin ve ruhumuzun her zerresinde hissederek, omuzlarıma yüklenen bu ulvî görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım.”







ETİKETLER: