akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

FEDAKAR CANKURTARANLAR SEZONU KAPADI.

Akkaya’dan Melenağzı’na Kadar Akçakoca Sahillerinde Vatandaşların Can Güvenliğini Sağlamak İçin Faaliyet Gösteren ve Gösterdikleri Özverili Çalışmalar İle  Cankaybı Yaşanmadan Bir Sezonu Geride Bırakan  Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü  Cankurtaran Ekiplerinin Görev Süresi 01 Pazar Günü Saat 19.00 İtibariyle Sona Erdi.

FEDAKAR CANKURTARANLAR SEZONU KAPADI.
02.10.2017 11:12
402
A+
A-

DETAYLAR PAYLAŞILDI

Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ne bağlı cankurtaran ekipleri 02 Haziran 2017 de başlayan görevlerini 01 Ekim Pazar günü akşamı saat 19.00 itibariyle tamamladı. Yaz boyunca 09.00-19.00 saatleri arasında her gün hizmet sunan ekipler 14 personel, 6 jetski, 1 zodyak bot ile vatandaşların can güvenliğini sağlamak için çalıştı. İtfaiye Müdürü Ali Uzunoğlu yaz sezonu boyunca yapılan çalışmalara ilişkin detaylar ile ilgili gazetemize bir açıklamada bulundu.

jet%20sk%203

“GÜVENLİ SAHİL AKÇAKOCA”

35 Kilometrelik Akçakoca sahillerinde konuşlanmış tüm plajlarımızda vatandaşların can güvenliğini sağlamak için büyük bir dikkat ve özveri ile çalıştıklarını vurgulayan Uzunoğlu; “Bu süreç içerisinde Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı tatillerinin de bulunmasıyla sahiller çok yoğundu. Denizin çok dalgalı olduğu, rip akıntılarının yaşandığı tehlike arz eden durumlarda anonslarla vatandaşlarımızın denize girmelerine izin vermedik. Boğulma tehlikesi yaşayan vatandaşlarımıza anında müdahalede bulunduk. Sezon boyunca 446 boğulma vakasına müdahale ettik. Bunlardan durumu kritik olan 6 vaka hastaneye ulaştırıldı ve Allahın izniyle hepsi yapılan müdahaleler sonucu hayata döndü. Ayrıca tüm uyarılarımıza rağmen anne baba ve yakınları ile gelen dikkatsizlik ve ilgisizlik sonucu kaybolan 26 küçük çocuk bulunarak ailesine teslim edildi. 01 Ekim Pazar günü saat 19.00 itibariyle cankurtaran hizmetlerimiz sona erdi. Bu tarihten sonra denize girecek olan vatandaşlarımızın bu durumu göz önünde bulundurmalarını ve dikkatli olmalarını rica ediyorum. İnşallah sonraki yaz dönemlerinde de cankurtaran hizmetlerimizle vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.







ETİKETLER: