akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4475
EURO
34,7401
ALTIN
2.437,40
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“ŞUNUN BUNUN DEĞİL AKÇAKOCA BELEDİYESİNİNDİR”

“ŞUNUN BUNUN DEĞİL AKÇAKOCA BELEDİYESİNİNDİR”
A+
A-

Başkan Yemenici  Mehmet Gündüz Parkı İçerisinde  Yapımı Tamamlanarak Hizmete Giren Kafeteryanın İşletimi İle İlgili Bilgi Paylaşımında Bulundu .

Akçakoca’nın en güzel seyir noktalarından biri olan Hürriyettepe’de iki yıl önce hizmete giren Mehmet Gündüz parkı içinde açılan Abant Kahvecisi isimli kafeteryanın işletilmesi ve fiyat politikası  ile ilgili olarak kamuoyunda yaşanan bilgi kirliliği  konusunda gazetemize bir açıklamada bulundu.

İşletmenin Belediyenin  malı olduğunu  vurgulayan Yemenici ;“ Burası Abitaş (Akçakoca belediyesi inşaat ticaret anonim şirketi) tarafından işletilen bir kafeteryadır.  Kamuoyunda bazı kesimlerde bu konuda  birilerine peşkeş çekildi şununmuş bunun muş gibi dedikodularda  yapılıyor. Başkanı benim ve iki yönetim kurulu üyesi var . Biri Başkan Yardımcım Ali Direk diğeri de Özel Kalem Müdürüm İsmail Kuraldır. İsmail bey buranın kurulumu ile ilgili işleri takip etti ve gerçekten başarılı bir iş  ortaya koydu. Şu anda da işletme sorumlusu olarak Meclis Üyemiz Sedat beyle birlikte ABİTAŞ adına yürütüyorlar.

abant-2 abant-4

 

Fiyatlar konusundaki sorunuza gelince,  gerek konumu gerekse kaliteli sunumu ile bu işletme bir franchising (isim hakkı kiralama)modeli.

Bu bağlamda fiyatların çok düşük tutulması ile kendi esnafımızı ezme noktasında bir konuma girmek istemiyoruz. Bu işletme modelinde belli bir kural var ve uymak zorundayız. Biz en düşük alt tabanı baz aldık. Ancak bizim sunumumuzda önemli farklılıklar var. Bardak boyutu ve yanındaki ikramlar, artı mekanın konumu ve işletimi bir maliyet.  Bunun yanında ucuz sunum yaptığımız işletmelerimiz de var. Bunların kışın da açık olmasını sağlayacağız. Her türlü alternatifi sunuyoruz. Burası bir marka işletme. Bunların önünü açmamız gerek ki Akçakoca ya gelsinler. Kaliteli bir hizmet verilmekte  ve özel bir işletme mantığıyla çalışıyor. Milletin parasını kullanıyoruz ve bunun çar çur edilmesini zarar etmesini istemeyiz.” Dedi.

 







ETİKETLER: