akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

SON SÖZ ” AKÇAKOCA PROJELERİ ZAMANINDA BİTECEK”

SON SÖZ ” AKÇAKOCA PROJELERİ ZAMANINDA BİTECEK”
02.08.2017 19:01
581
A+
A-

 

.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile Ulaştırma  Denizcilik ve Haberleşme Bakanını ağırlayan Akçakoca, Bakanlardan istediklerini harfiyen yerine getirme sözü aldı.

Akçakoca’da yapılacak projeler içerisinde yer alan Yat Limanı, Melenağzı yolu ve Yeni Balıkçı Barınağı İle Mahmuzlar gibi projelerin verilen tarihler arasında bitirileceğini belirten Bakan Arslan şunları söyledi.

Tamamlanan ve yapılacak olan çalışmaların Akçakocalılara hayırlı olmasını dileyen Arslan, AK Parti hükümeti döneminde, ulaştırma, denizcilik ve haberleşme alanlarında çok mesafe katedildiğini söyledi.

Arslan, bakanlığı döneminde Düzce‘ye yaklaşık 3 milyar lira yatırım gerçekleştirildiğini belirterek, “Düzce’ye ulaşım konusunda birçok yatırım yaptık. Gelişen ve büyüyen Türkiye‘de kavşak konumunda olan Düzce‘nin ilçeleriyle birlikte kalkınması ülkemiz açısından bir lokomotif görevi görecek. Bu konuda birçok çalışmalarımız var.” diye konuştu.

YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEYİN SÖZÜNÜ VERMEYİZ

Düzce’ye stat ve okul yapımı konusunda da çalışmaların sürdüğünü dile getiren Arslan, şöyle konuştu:

“Çok güzel ve modern yolları Düzce‘de oluşturacağız. Akçakoca‘daki balıkçı barınağının yat limanı olarak hizmet verebilmesi için orada da proje revizyonu yapıyoruz. Çalışmalar sürüyor. Düzce ve Akçakoca‘ya da yat limanı konusunda destek veriyoruz. Düzce‘de bakanlık olarak yapabileceğimiz her şeyi masaya yatırdık ve takvimlendirdik. Biz yapamayacağımız şeyin sözünü vermiyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirerek, Düzce ve çevre illerin ulaşımını konforlu hale getireceğiz. Amacımız, insanların hayat standardını yükseltmek, yolculuklarını kolaylaştırmak, bölgenin ticaretini ve ekonomisinin, sanayinin gelişmesi adına yapılan çalışmaları daha anlamlı hale getirmek. Ulaşımın gelişmesi, ekonomi, sanayi ve ticaretin gelişmesi anlamına geliyor. Çalışma ve projelerde emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyorum.”

 

Açıklamanın ardından Bakan Faruk Özlü, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a hem  tablo hem de yöresel ürünler hediyesini verirken, Arslan da Faruk Özlü’ye hediye taktim etti.

 







ETİKETLER: