akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5723
EURO
34,9777
ALTIN
2.460,03
BIST
9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Başkan Yemenici’den Zehir Zemberek Açıklamalar

Başkan Yemenici’den Zehir Zemberek Açıklamalar
27.07.2017 07:22
486
A+
A-

 

Yemenici, gazetemize yaptığı açıklama da, Akçakoca’da olumsuz algı yapmaya çalışanların aklını alırım imasında bulunurken, “Akçakoca’yı benim üzerimden vurmaya çalışanlara en sert bir şekilde karşılığını alacaktır” dedi.
ALGI OPERASYONU YAPANLAR SERT CEVAP ALIR

Başkan Yemenici, Akçakoca turizmini kötülemeye karalamaya çalışanlara çok sert dille eleştirerek,”Son dönemde Akçakoca Turizmi ile ilgili bilen bilmeyen, fikri olan olmayan herkes konuşuyor. Çınar caddesi ile ilgili bir algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Bunları ciddiye almıyoruz ama hiç kimse de Akçakoca üzerinden Akçakoca güçlü turizm alp yapısı üzerinden algı operasyonu yapmaya çalışmasınlar.Yapanlara  en sert cevabı da veririz. “ dedi.

cy-2

 

MÜCADELEM SERT OLUR

Yemenici, Akçakoca’nın güçlü turizm alt yapısı olduğunu bunu da oturdukları yerden değil çalışarak yaptıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Çınar caddesi bizim göz bebeğimiz. Yukarı mahalle bizim gözbebeğimiz. Ceneviz kalesi Mavi bayraklı plajlarımız, kadınlar plajımız, tarihi ticaret merkezi, de öyle. Hiç kimse benim Akçakoca üzerinden vurmaya çalışmasın. Buna izin vermem kesinlikle. Akçakoca’yı kötülemeye çalışan  yada Akçakoca’nın turizm alt yapısını görmezden gelmeye çalışanları plajlarımızın doluluğu cevabını veriyor. Hafta sonu plajlarımız iğne atsan yere düşmeyecek şekilde. Yağmur yağıyor, rüzgar oluyor plajlar boşalıyor. Bunları bizden olduğunu söylüyorlar. Buna kesinlikle izin vermem, vermeyecem de. Ayrıca bunlarla en sert şekilde mücadele edeceğim. “ diye konuştu.
BENİMLE DERDİ OLAN BENİMLE HESABI GÖRSÜN

cy-1

“Akçakoca için çalıştıklarını ancak bazı kesimlerin benim üzerimden Akçakoca’ya vurmaya kalkanlar karşısında beni bulur” diyen Yemenici şunları kaydetti:

“ Akçakoca’nın tanıtımı için elimizden gelen gayreti sarf ettik ediyoruz da. Bilindiği gibi EMİT fuarına Ayrıca katıldık.Düzce’nin bünyesinde değil kendimiz katıldık. Ve orada 2 tane ödül aldık. Yani bu ödüller bu 2. Mavi bayraklı plaj oturduğunuz yerden olmuyor. Bunlar çalışarak emek vererek oluyor. Benimle derdi olan adam gibi karşıma çıksın. Hesabını görmek istiyorsa görsün. Ama Akçakoca ile derdi olan varsa karşısında beni bulur. Çok açık net söylüyorum. Kimse Akçakoca ile derdi olmasın. Benim ve Akçakoca üzerinden hesap yapmasın. Buna da asla izin vermem.”
 BENİ KARŞILARINDA BULUR

Yemenici, Akçakoca güçlü bir turizm ilçesi olduğunu ancak bazı kesimlerin bunu görmezden gelip turizme vurmaya kalkışanları en sert şekilde cevap vereceğini  belirterek şunları söyledi.

“Akçakoca Bölgenin en güçlü turizm ilçesidir. Yaptığımız çalışmalarla bu seviyeyi yükseğe çıkarttık ve çıkartıyoruz da. Bu işlerde emek var. Gece gündüz çalışıyoruz. Bu konuşanlar Akçakoca adına bi şeyler yapsınlar. Biz göğsümüzü taşın altına sokuyoruz onlarda elini  taşın altına soksunlar. Onun için Akçakoca’yı benim üzerimden vurmaya kalkışanlar beni karşılarında bulurlar. Çok sert bir şekilde hem de. “

 







ETİKETLER: