akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4470
EURO
34,7535
ALTIN
2.440,85
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Ak Parti’de kongre süreci resmen başladı!

Ak Parti’de kongre süreci resmen başladı!
26.07.2017 12:10
414
A+
A-

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçelerdeki delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından basın toplantısı yaparak ilçe kongrelerine odaklandıklarını söyledi.

81 İlde 3 Temmuz itibariyle başlayan kongre süreci delege seçimlerinin tamamlanması ile resmen başladı. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce’nin 8 ilçesindeki delege seçimlerinin sonlandığını belirterek, süreci başarı ile yöneten tüm ilçe başkanlarına teşekkür etti. 2 buçuk yıldır zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade eden Keskin, “ Teşkilatımızdan görev yapan sandık müşahitlerinden en üst kademelerine kadar milletvekillerimiz, Bakan’ımıza kadar herkese gayretlerine teşekkür ediyorum. 2002 yılından bu yana emeği geçen abilerimizi de sevgi ve saygıyla da anıyorum” dedi.

12 Kasım’a Kadar İlçe Kongreleri Bitecek

AK Parti teşkilatlarının güçlü ve dirayetli olduğunu gösterdiklerini belirten Keskin, “ Belde teşkilatlarımızın atamasını ve görevlendirmesini yaptık. Beldelerimiz 5000 nüfusun altında olduğu için atama yoluyla yapılıyor. Teşkilatımızda üyelerimiz tarafından delege seçimlerimiz bütün ilçelerimizde tamamlanmıştır. 19 Ağustos itibariyle de ilçe kongrelerimizi yapmaya başlayacağız. Bunun öncesinde de ilçe başkanlarımızın gayretleriyle delege süreçlerini tamamladık.

İlçe kongrelerimizin tarihlerini Genel Merkezimizle konuşup kamuoyu ile paylaşacağız. 19 Ağustosta başlıyoruz ve 12 Kasım 2017 tarihinde sonlandıracağız. 18 Kasım 2017 tarihinden başlayıp 28 Şubat 2018 tarihinde de 81 ilimizde il kongreleri yapılmış olacak. Bu süreçte de sorunsuz, genel merkezimizin talimatları doğrultusunda inşallah Düzce’de daha dinamik daha güçlü ve yeni arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

“Yol Arkadaşı Olduk”

Kongre süreci öncesinde AK Parti teşkilatlarının birlik ve beraberlik içinde yollarına devam ettiğini kaydeden Keskin sözlerini şöyle devam etti:

“AK Partinin en önemli özelliği, zor günlerde kenetlenen, birlik ve beraberliğini koruyan bir teşkilat yapısı vardır. En başından bu yana Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan talimatları doğrultusunda hem içeride hem de dışarıda dirayetini ve gücünü göstermiş, bütün zorluklara göğüs germiş insanlardan kurulmuştur. Bütün siyasi büyüklerimize hürmetlerimizi sunuyorum. Bayrak değişimi oluyor. Teşkilatlarımızda yenilenmeler geliyor. Biz bu davaya aşk ile gönülden bağlıyız. Bu aşkla çalışmaya devam edeceğiz. İki tane çok ciddi seçim ve bir referandum geçirdik. Bir darbe girişiminin engellenmesini bu teşkilatlarımız yaşadı. Hainlere geçit vermemek için elinden gelen bir teşkilatımız var. Özellikle Düzce teşkilatlarımız hainlere dur diyenlerden oluşmuştur. Birlik ve beraberliğini bozmayan, böyle yol arkadaşlarını bana nasip ettiği için Allah’a şükrediyorum. 7 Hazirandan bu yana iyi ve güçlü bir kadro olduk. Yol arkadaşlığı hissiyatıyla kongrelerimizi tamamlayacağız. Tüm teşkilatımıza ve gönül verenleri selamlıyorum” dedi.

Beyköy ve Boğaziçi Belde Başkanları Atandı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Beyköy ve Boğaziçi Beldelerinin nüfuslarının 5 Binin altında olmasından dolayı atamalarının yapıldığını ifade ederek, “ Genel merkezimizle istişarelerimizi yaparak iki beldemizin atamasını yaptık. Boğaziçi Belde Başkanımız Korhan Kara’nın ataması gelmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Diğer Beldemiz Beyköy Belde Başkanımız Musa Küçük’ün de ataması yapılmıştır. Rabbim hayırlı mübarek etsin. Hizmetlerimize hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Genel Merkezin talimatları ve yönetmelik doğrultusunda delege seçimlerinin yapıldığını belirten Keskin, bazı ilçelerde bir bazılarında da iki gün de delege seçimlerinin yapıldığını kaydetti. Keskin, kendisinin ve milletvekillerinin delege seçimlerinde başka görevleri olduğu için şehir dışında olmalarından dolayı oy kullanmadıklarını kaydetti.

“Bizde Görev İstenmez”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yeniden il başkanlığına aday olup olmayacağı sorusuna da cevap vererek, “ Bize göreve devam et derlerse göreve devam ederiz. 2 buçuk yıldır görev yapıyoruz. Zor süreçten geçtik. 2 seçim bir referandum ve darbe girişimi atlattık. Bize verilen görevi yapıp genel merkezin talimatını bekleyeceğiz. Bizde görev istenmez” dedi.

Düzce’nin AK Parti teşkilatları arasında en başarılı iller arasında yer aldığının altını da çizerek, “ Teşkilat çalışmaları anlamında 81 il içinde en başarılı iller arasındayız. Bizim her yaptığımız genel merkezimin tarafından bilinir. Düzce örnek gösterilen teşkilat haline gelmiştir. Çekişmenin olmadığı, fitne ve dedikoduların olmadığı, istişare kültürünün oturduğu bir teşkilat olduk. Bu teşkilatların başarısı sorgulanamaz. Benim döneminde gelmesi önemli değil. Bizde yol arkadaşı, teşkilat disiplinine uyan ve çalışan arkadaşlarımızı görüyor ve ödüllendiriyoruz. Teşkilat içi çekişmeler bu partiye hiçbir zaman fayda göstermemiştir. Hizmet etmiş, darbe gecesi burada 20 dakikada örgütlenip, biz bu dava için ölmeye geldik diyen teşkilatların mensupları ile birlikte çalıştık. Darbe gecesi il başkanlığının önünde 10 bin kişinin bir emirle gelen teşkilatlara il başkanı olarak bir borcu olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

“Özlü Gururlandırdı”

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’ye de ayrı bir parantez açan Keskin, “ Bakanımızın yeniden Bakanlar Kurulunda olması Düzcelileri ve bizleri çok memnun etmiştir. Bakanımızın hizmetlerinin yarıda kalmaması ve bakanlığa devam etmesi ilimiz için büyük bir kazanımdır. Bizim ağabeyimizin başarılı işlere imza atması bizleri gururlandırıyor” dedi.

 







ETİKETLER: